Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Do posiadaczy legalnego PhotoshopCS2 EN

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perqsista Zobacz posta
    Bonk,ale ja nawet nie jestem w stanie stwierdzić czy mam jakiś problem z samą aktywacją - ja nie jestem aktywacji w stanie w ogóle uruchomić-opcja w menu jest aktywna-po kliknięciu nic się nie dzieje.

iREM - napisałem w pierwszym poście -dzwoniłem do Wimala ale przez najbliższe kilka dni nikt nie będzie ze mną rozmawiać bo wszyscy którzy coś wiedzą są na szkoleniu.
    Przepraszam - przeoczyłem to zdanie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez bonk Zobacz posta
    sorr, zle sie wyrazilem. nie chodzilo mo o aktywacje a o sam serial.
    moj serial byl do kitu chociaz wczesniej dzialal.

ja tam proponuje zadzwonic do zródla (czyt. adobe)
    z wiamlem mam niemile doswiadczenia, tak jak z SADem i serwisem canona w polsce.
    Jeśli chodzi o sprzęt, też miałem nie miłe, ale jeśli chodzi o soft - pomogli mi kilka razy bez problemu. Miałem nietypowy upgrade (Adobe Collection 3.0, photoshop 6 upgr. i Adobe CS 2 Premium upgr od PS.) Istna kombinacja alpejska, kiedy zmieniłem kompa musiałem od nich dostać wygenerowany dodatkowy numer. Nawet nie pamiętam jak to się nazywało.
    Proponuję poczekać jednak i zadzwonić. Jeśli chcesz, mogę podać Ci 3 adresy mailowe do konkretnych panów z wimala od softu. Może akurat ktoś odpisze szybciej. Daj znać jeśli chcesz.
    Ostatnio edytowane przez iREM ; 13-03-2007 o 22:37 Powód: Automerged Doublepost
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uprawnienia umieszczania postów