Zamieszczone przez
perqsista
Mam kilka pytań do posiadaczy legalnego Photoshopa CS2 EN w wersji BOX:
1) czy plastikowe pudełko z płytą instalacyjną jest na 1 czy na 2 CD
2)czy numery na tylnej okładce od CD (printed in NazwaKraju tutajNR) są takie same jak na podręczniku użytkownika i papierowej wkładce (taka z listkiem z napisami: Your're just seconds away)
3) czy ktoś spotkał się z problemem z aktywacją polegającym na braku możliwości wywołania okienka aktywacji
Czemu pytam:
Kupiłem program na Allegro od sprzedawcy handlującego różnym softem niby z bardzo pozytywnym skutkiem. Otrzymałem Fakturę VAT. Program przyszedł zafoliowany wyglądał jak nowy (taki zresztą miał być). Zainstalował się bez problemu. Zdziwiło mnie, ze po instancji nie monitorował o aktywację. Przy próbie ręcznej aktywacji opcja aktywacji jest aktywna ale po kliknięciu na nią nic sie nie dzieje. Nie wyskakuje okno służące do wprowadzenia danych aktywacyjnych. Nie dzieje się absolutnie nic. Zaczynam nabierać podejrzeń, że kupiłem dość dobrze podrobioną piracką wersję. Jestem po wstępnej rozmowie ze sprzedawcą -na razie spokojnej. Do południa ma sie odezwać jego pracownik w celu ewentualnego wyjaśnienia bądź przyjęcia reklamacji. Dzwoniłem do Wimala ale nikt nie był w stanie udzielić mi sensownej informacji ponieważ ich dział support jest na 2-dniowym szkoleniu.