Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Gdzie kupię po sensownej cenie 30D?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Nie. Nie ufam. a czy osoba polecajaca inne aukcje czy Beate sprawdzila? przeciez o to chodzi zeby dawac namiary. Jak mnie interesowala sprawa zwrotow z Canona to zadzwonilem konkretnie i dostalem informacje ktore przekazalem. ZNalazlem taka aukcje i podalem. Komus zalezalo na tanim body... ta aukcja oferuje tanio. A to ze sprzedawca nieuczciwie troche dal opis, ja nie zweryfikowalem.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Coś już napisał Awatar wprawka
    Miasto
    Radom - miasto bogów

Domyślnie

no i po problemie, kupiłem body w Media Markt, cena 4099zł. Gwarancja bez problemu, moge zamienić na inny model, a w ciągu tgodnia moge zwrócić, jutro będe miał 24-105 L do testów w cenie 3600 zł. Idę rozgryzać instrukcję. Trochę sę dziwnie czuję po przesiadce z NIKONA D50 , kilka dni i się przyzwyczaję. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez wprawka ; 13-03-2007 o 21:52
    40d, 50 1.4, 17-85 ...

Bywalec
    Miasto
    Gostyń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wprawka Zobacz posta
    no i po problemie, kupiłem body w Media Markt, cena 4099zł. Gwarancja bez problemu, moge zamienić na inny model, a w ciągu tgodnia moge zwrócić, jutro będe miał 24-105 L do testów w cenie 3600 zł. Idę rozgryzać instrukcję. Trochę sę dziwnie czuję po przesiadce z NIKONA D50 , kilka dni i się przyzwyczaję. Pozdrawiam
    Ja kupilem u TIPA za 3600
    60d + grip, 85mm 1,8, C 17-55/2,8 IS, 70-200 f4, 580 EX II Stofen

Coś już napisał Awatar wprawka
    Miasto
    Radom - miasto bogów

Domyślnie

... a jeśli chodzi o sprzedawcę beata.su to sprawdziłem i jest to solidna firma, nawewt konkurencja wyraża się o nich pochlebie. Są rzetelni, towar mają na miejscu można podjechać i sprawdzić, przetestować na miescu. ):
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    jedyny minus to problem z gwarancją
    Ostatnio edytowane przez wprawka ; 14-03-2007 o 14:34 Powód: Automerged Doublepost
    40d, 50 1.4, 17-85 ...

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Właśnie w/w chciałem kupić T 17-50 f2,8 - czekam na info odnośnie gwarancji.
    Pewnie jest tak jak u Cichego i innych - czyli za ich pośrednictwem.
    Ale wstrzymam sie na razie dopóki odpowiedzi nie dostanę.
    Mam tam po drodze więc dlatego u nich chciałem zakupić w/w towar - nie płace za przesyłkę i wybieram najlepszy z możliwych obiektyw.
    5D + L

Uprawnienia umieszczania postów