Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718
Pokaż wyniki od 171 do 173 z 173

Wątek: [battle] kolej

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Moje zdjęcie to zdjęcie nr 3 Pierwszy battle i miejsce na podium W swojej sondzie zdjęcie nie miało konkurencji, ale w finale duuuuuużo gorzej Tak czy inaczej wygrał moj faworyt
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Ponawiam pytanie czy to foto to w oswiecimiu bylo strzelane ?

przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Początki nałogu Awatar Soul_Man
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Gratuluję zwycięzcy, ta fota była jednym z moich faworytów od początku! Moje zdjęcie to nr. 6 z 2 zestawu. To mój debiut w battlu i może nie zachwyca, ale zawsze to doświadczenie i nauka. Ważna jest jest przecież zabawa Wybaczcie małe zejście z tematu, ale może ktoś z doświadczonych Kolegów napisze swoje spostrzeżenia odnośnie mojego zdjęcia? Pozdrawiam i z góry dzięki
    Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!

Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718

Uprawnienia umieszczania postów