Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
kolejny battle zakonczony i drugi raz z rzedu II miejsce - moje zdjecie to 8
dziekuje za wspolzawodnictwo i zebrane glosy![]()
A rzeczywiście, koniec :-)
Dziękuję wszystkim uczestnikom za udział, gdy zakładałem tego battle nawet przez myśl mi nie przeszło że temat ten zgromadzi Was aż tak wielu.
Moje zdjęcie to nr 2: Dworzec Wrocław Nadodrze, Canon EF-M + 28-105 + Kodak Academy 200, koszmarny negatyw, wyłącznie dla ahtysów: najlepiej wychodzą na nim nieostre zdjęcia, w których nie wiadomo o co chodzi ;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Ja również dziękuję za emocje i ... 'KOLEJ'ną wygraną(poprzednia w Battlu LAS). Obie zwycięskie fotki robione kitowcem EFS 18-55, który w zasadzie zaspokaja moje potrzeby, choć mógłby brać szerzej...
Jeszcze raz dzięki za ciekawą rywalizację.
EOS 90D (w sumie)
A ja zająłem zaszczytne przedostatnie miejscenr 9 - zdjęcie z mostu w Uhowie, zresztą z archiwum, bo na battle nic ciekawszego nie wymyśliłem.
gratulacje dla zwycięzcy...dzieki wszystkim którzy oddali na mnie głosy i tym którzy konkurowali...
moja fotka to ta z butem- podobno nie na temat...??, która wygrała eliminacje w grupie pierwszej. Niestety w finale dużo gorzej...jeszcze raz dzieki wszem..
Tak patrzę i wyszło, że moje zdjęcie (nr 1) na miejscu 4, czyli jest dobrze. Co do samego zdjęcia to zostało zrobione w Porcie Miejskim we Wrocławiu, nieopodal miejsca ze zdjęcia nr 2. Zdjęcie jest dość stare, ma prawie rok, zostało poczynione przy okazji wizyty 2 parowozów w porcie na "zlecenie" miłośników kolei z Wielkiej Brytanii (ich stać na takie rzeczy). Inne zdjęcia z tej imprezy są dostępne w necie, na pewnej stronie
PS. To nic personalnego, ale zdjęcie nr 4 z finału to porażka, jestem zdziwiony, że nie zajęło ostatniego miejsca w tym zestawieniu.
Ostatnio edytowane przez perian ; 10-04-2007 o 16:47
350D | Canon 18-55/3.5-5.6 II | Canon 50 1.8 II | Canon 70-200/4L | Lowepro Nova 4 AW | reszta w planach...
a mnie brakło 1pkt do finału... zasłużenie nie wszedłem bo to była fotoporażka z góry skazana na robienie za zapchajdziure![]()
No mi też sie nie udało... wejść do finału.
Zwycięzcy gratuluję![]()