Zamieszczone przez MacGyver Jak strzelałem swoje knoty pod to battle to nawet sobie z kolejarzami na peronie pogadałem.. obwieszony torbą foto i trzema puszkami :-) Hmm... Jak tak dobrze to nie miałem Co najwyżej to sie ludzie na mnie krzywo patrzyli, jak na wariata
Zamieszczone przez comatus Hmm... Jak tak dobrze to nie miałem Co najwyżej to sie ludzie na mnie krzywo patrzyli, jak na wariata A to swoją drogą ... ale odkąd foce na dworcach to się musiałem przyzwyczaić ;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Zamieszczone przez MacGyver A to swoją drogą ... ale odkąd foce na dworcach to się musiałem przyzwyczaić ;-) Ano, wczoraj trafilismy na pana konduktora pociagu InterCity który wstał lewą noga
Zamieszczone przez an_zak Ano, wczoraj trafilismy na pana konduktora pociagu InterCity który wstał lewą noga Pewnie powiedział żonie że będzie w Berlinie i dla tego tak się bał, że mu ktoś zrobi foto we Wrocławiu ;-)
Zamieszczone przez comatus Hmm... Jak tak dobrze to nie miałem Co najwyżej to sie ludzie na mnie krzywo patrzyli, jak na wariata Idzie przywyknąć. Gorzej z nieznającymi prawa funkcjonariuszami służb wszelakich
350D | Canon 18-55/3.5-5.6 II | Canon 50 1.8 II | Canon 70-200/4L | Lowepro Nova 4 AW | reszta w planach...
Zasady na forum