Pokaż wyniki od 1 do 10 z 173

Wątek: [battle] kolej

Mieszany widok

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

A ja ciągle jestem zdany na łaskę i niełaskę PKP

Wg mnie zestaw 1 jest chyba najlepszy. I chyba 3 pierwsze zdjęcia powinny przejść, zeby było 9 w finale - prawie całkowite możliwości sondy

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez comatus Zobacz posta
    Wg mnie zestaw 1 jest chyba najlepszy. I chyba 3 pierwsze zdjęcia powinny przejść, zeby było 9 w finale - prawie całkowite możliwości sondy
    A wg mnie w trzecim są najlepsze fotki
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez comatus Zobacz posta
    I chyba 3 pierwsze zdjęcia powinny przejść, zeby było 9 w finale - prawie całkowite możliwości sondy
    Też tak uważam. Poza tym czuję niesmak, jak widzę zdjęcie, które wygląda na zrobione komórką i które dostaje głosy. Taki urok, pozostaje dać sobie siana i pooglądać sobie inne zdjęcia
    350D | Canon 18-55/3.5-5.6 II | Canon 50 1.8 II | Canon 70-200/4L | Lowepro Nova 4 AW | reszta w planach...

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perian Zobacz posta
    Też tak uważam. Poza tym czuję niesmak, jak widzę zdjęcie, które wygląda na zrobione komórką i które dostaje głosy. Taki urok, pozostaje dać sobie siana i pooglądać sobie inne zdjęcia
    przemawia przez Ciebie zazdrosc ?
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin Zobacz posta
    przemawia przez Ciebie zazdrosc ?
    Zdecydowanie, moja komórka robi gorsze zdjęcia

A tak poważnie, to ja mimo, iż nie uznaję się za wielkiego fotografika, a tym bardziej za artystę (staram się być jedynie dokumentalistą) to swojego faworyta mam, plus wyróżnienie za zdjęcie z moich okolic

P.S. Pewnie zaraz po mnie wszyscy pojadą
    350D | Canon 18-55/3.5-5.6 II | Canon 50 1.8 II | Canon 70-200/4L | Lowepro Nova 4 AW | reszta w planach...

Uprawnienia umieszczania postów