Hej, moment, Panowie, czy wy na pewno mówicie o tym samym serwisie? ;-) Bo czy to na forum, czy to na prf(c) to można znaleźć głównie inwektywy pod ich adresemZamieszczone przez Auwo
tak cichutko pod nosem: a może stał się cud? ;- )
Hej, moment, Panowie, czy wy na pewno mówicie o tym samym serwisie? ;-) Bo czy to na forum, czy to na prf(c) to można znaleźć głównie inwektywy pod ich adresemZamieszczone przez Auwo
tak cichutko pod nosem: a może stał się cud? ;- )
muflon, na 100% o tym samym - Warszawa ul. Zytnia
malo tego w srode zamawialem stopke do 550EX - zlamala sie w wyniku "testu" wytrzymalosci wykonanego przez moja zonke w zestawieniu 10D+70-200/f4L+550EX i przewrocenie statywu- i dzisiaj odebralem zgodnie z obietnica
, gdyby ktos szukal stopke do 550EX jest do nabycia w serwisie cena 120 pln
Muflon, byc moze trendy jest szczekac na serwis, ale ja nie mam powodu. Potraktowany zostalem jak klient i jestem zadowolony. A, to, ze komus cos sie nie podobalo kiedys?
No, ja mysle, ze na podstawie kilku uogolnionych wypowiedzi nie mozna dokonywac stwierdzen, ze serwis jest "be". W koncu oni jakby nie bylo dziennie wykonuja jak mysle kilkanascie (moze wiecej) uslug i fakt niezadowolenia paru osob nie moze decydowac o etykietce.
pozdr.
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
dobra, dobra ale tez nie mozna oceniac serwisu po takiej usludze .... to tak jakby oceniac serwis samochodowy po tym , ze umieja zmieniac kolo w samochodzieZamieszczone przez krecio
...i nawet zrobili to za DARMO !!!!
![]()
Powiem tak - gdyby w serwisie samochodowym podczas zmiany kola niedokrecono by mi sruby albo zerwano gwint albo.... to moja noga wiecej by w takim kowalskim warsztacie nie postala. Ja opisalem swoje doswiadczenia z obcowaniem z ta placowka i uwazam, ze mimo pozornie drobnej sprawy - nie mam powodu na nich szczekac. Nie uwazam tez, ze o serwisach czy o punktach uslugowych wogole nalezy mowic tylko zle. W koncu sa one po to aby swiadczyc uslugi nam - uzytkownikom. Jesli mozna ich ganic (co, jak zauwazylem stalo sie tu norma) to mozna tez chwalic. Dla zwyklej przyzwoitosci.
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
Chris, ale mozna zmienic zdanie o niemilej obsludze klientow w tamtejszym serwisie- z tego co widac zarowno krecio, jak i ja obsluzeni zostalismy w przyzwoity sposob - a powiem wiecej - na pytanie czy mozna przeczyscic matryce i matowke ? - odpowiedz brzmiala : jasne, nie ma sprawy - na kolejne ile place ? - nie placi pan, nie ma sprawy. Przede mna byly w serwisie dwie osoby - obsluzone zostaly w rownie mily sposob. nie wiem jak serwis radzi sobie z powaznymi naprawami - ale pierwsze wrazenie jest bardzo pozytywne.
a moze cos poprostu drgnelo na zytniej, ktos sie wziol za serwisantow i teraz sa mili z urzedu :-)
heheheh pewnie ktorys z nich czyta nasze forum i chce lekko przytuszowac "grubsze wpadki"Zamieszczone przez Jac
![]()
osobiscie nigdy nie korzystalem z tego serwisu - i obym nigdy nie musial - ale to co sie czyta w necie o zytniej nie napawa optymizmem
..... choc moze to zmowa nikoniarzykto wie .... 8)
Chris, poczytaj sobie na forum "nikosia" ich opinie o swoim warsztacie. Takie samo biadolenie. To chyba jest nasza cecha narodowa, ze musimy od rana do wieczora jeczec i stekac i wskazywac, ze inni to maja lepiej a u nas to....![]()
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()