Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Serwisy z Warszawy

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo
    podzielam Twoje zdanie - dzisiaj przerabialem to samo i nie mam zadnych zastrzezen - za totalna darmoche wyczyscili wszystko jak trzeba - a jakie bylo ich zdziwienie gdy zobaczyli polish menu heheheheh
    Hej, moment, Panowie, czy wy na pewno mówicie o tym samym serwisie? ;-) Bo czy to na forum, czy to na prf(c) to można znaleźć głównie inwektywy pod ich adresem

tak cichutko pod nosem: a może stał się cud? ;- )

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

muflon, na 100% o tym samym - Warszawa ul. Zytnia
    malo tego w srode zamawialem stopke do 550EX - zlamala sie w wyniku "testu" wytrzymalosci wykonanego przez moja zonke w zestawieniu 10D+70-200/f4L+550EX i przewrocenie statywu - i dzisiaj odebralem zgodnie z obietnica , gdyby ktos szukal stopke do 550EX jest do nabycia w serwisie cena 120 pln

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

Muflon, byc moze trendy jest szczekac na serwis, ale ja nie mam powodu. Potraktowany zostalem jak klient i jestem zadowolony. A, to, ze komus cos sie nie podobalo kiedys?
    No, ja mysle, ze na podstawie kilku uogolnionych wypowiedzi nie mozna dokonywac stwierdzen, ze serwis jest "be". W koncu oni jakby nie bylo dziennie wykonuja jak mysle kilkanascie (moze wiecej) uslug i fakt niezadowolenia paru osob nie moze decydowac o etykietce.
    pozdr.
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Bywalec
    Miasto
    Malopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krecio
    Muflon, byc moze trendy jest szczekac na serwis, ale ja nie mam powodu. Potraktowany zostalem jak klient i jestem zadowolony. A, to, ze komus cos sie nie podobalo kiedys?
    No, ja mysle, ze na podstawie kilku uogolnionych wypowiedzi nie mozna dokonywac stwierdzen, ze serwis jest "be". W koncu oni jakby nie bylo dziennie wykonuja jak mysle kilkanascie (moze wiecej) uslug i fakt niezadowolenia paru osob nie moze decydowac o etykietce.
    pozdr.
    dobra, dobra ale tez nie mozna oceniac serwisu po takiej usludze .... to tak jakby oceniac serwis samochodowy po tym , ze umieja zmieniac kolo w samochodzie ...i nawet zrobili to za DARMO !!!!

Miasto
    Piastów

Domyślnie

Powiem tak - gdyby w serwisie samochodowym podczas zmiany kola niedokrecono by mi sruby albo zerwano gwint albo.... to moja noga wiecej by w takim kowalskim warsztacie nie postala. Ja opisalem swoje doswiadczenia z obcowaniem z ta placowka i uwazam, ze mimo pozornie drobnej sprawy - nie mam powodu na nich szczekac. Nie uwazam tez, ze o serwisach czy o punktach uslugowych wogole nalezy mowic tylko zle. W koncu sa one po to aby swiadczyc uslugi nam - uzytkownikom. Jesli mozna ich ganic (co, jak zauwazylem stalo sie tu norma) to mozna tez chwalic. Dla zwyklej przyzwoitosci.
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Chris, ale mozna zmienic zdanie o niemilej obsludze klientow w tamtejszym serwisie - z tego co widac zarowno krecio, jak i ja obsluzeni zostalismy w przyzwoity sposob - a powiem wiecej - na pytanie czy mozna przeczyscic matryce i matowke ? - odpowiedz brzmiala : jasne, nie ma sprawy - na kolejne ile place ? - nie placi pan, nie ma sprawy. Przede mna byly w serwisie dwie osoby - obsluzone zostaly w rownie mily sposob. nie wiem jak serwis radzi sobie z powaznymi naprawami - ale pierwsze wrazenie jest bardzo pozytywne.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

a moze cos poprostu drgnelo na zytniej, ktos sie wziol za serwisantow i teraz sa mili z urzedu :-)

Bywalec
    Miasto
    Malopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    a moze cos poprostu drgnelo na zytniej, ktos sie wziol za serwisantow i teraz sa mili z urzedu :-)
    heheheh pewnie ktorys z nich czyta nasze forum i chce lekko przytuszowac "grubsze wpadki"

osobiscie nigdy nie korzystalem z tego serwisu - i obym nigdy nie musial - ale to co sie czyta w necie o zytniej nie napawa optymizmem

..... choc moze to zmowa nikoniarzy kto wie .... 8)

Miasto
    Piastów

Domyślnie

Chris, poczytaj sobie na forum "nikosia" ich opinie o swoim warsztacie. Takie samo biadolenie. To chyba jest nasza cecha narodowa, ze musimy od rana do wieczora jeczec i stekac i wskazywac, ze inni to maja lepiej a u nas to....
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

krecio, a może cecha narodowa, ze ci w serwisie to lenie i obiboki?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów