Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910
Pokaż wyniki od 91 do 95 z 95

Wątek: Nieciekawe Zdjęcia Z 30d

Coś już napisał

Domyślnie

Widać jest ziarenko prawdy w tym co napisałem skoro Janusz się tak zirytował - w koncu wyrazilem tylko swoje skromne zdanie ;-) Ale widać z nim nie da sie inaczej - kiedyś zarzucał Vitezowi to co ja jemu teraz...i dostał bana =] Cieżko mu zrozumiec ze ktos moze miec inne zdanie niz on...oj Janusz,Janusz ;-)
    http://hazan.emiasto.com.pl/showthread.php?t=3511 - mówiac szczerze niezle sie usmialem - jak dzieci ;-)

Ja bym proponował żebyś Ty najpierw napisał jakiś poradnik jako przykład jak należy to robić, a dopiero później krytykował innych.
    aha czyli jesli ktos jest recenzentem filmowym to nie ma prawa pisać o swoich subiektywnych odczuciach? - dobry reżyser to docenia , Janusz niestety nie chce - i wcale mnie to nie dziwi od jakiegos czasu
    Ostatnio edytowane przez storczyk ; 19-03-2007 o 21:54

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez storczyk Zobacz posta
    Widać jest ziarenko prawdy w tym co napisałem skoro Janusz się tak zirytował - w koncu wyrazilem tylko swoje skromne zdanie ;-) Ale widać z nim nie da sie inaczej - kiedyś zarzucał Vitezowi to co ja jemu teraz...i dostał bana =] Cieżko mu zrozumiec ze ktos moze miec inne zdanie niz on...oj Janusz,Janusz ;-)
    http://hazan.emiasto.com.pl/showthread.php?t=3511 - mówiac szczerze niezle sie usmialem - jak dzieci ;-)

aha czyli jesli ktos jest recenzentem filmowym to nie ma prawa pisać o swoich subiektywnych odczuciach? - dobry reżyser to docenia , Janusz niestety nie chce - i wcale mnie to nie dziwi od jakiegos czasu
    Owszem, jest ziarenko prawdy w tym, że tekst Janusza nie jest zrozumiały dla każdego - pospolicie wiadomo, jak wielu jest obecnie wtórnych analfabetów. Osobiście uważam za świństwo z jego strony, że ów tekst popełnił - użył tam naprawdę kilku trudnych słów, zapewne wielu innych wtórnych analfabetów również poczuło się tym tekstem dotkniętych.

Należy sobie tutaj postawić pytanie, czy to, że Janusz jest starym wyjadaczem, wykształciuchem i zna się na rzeczy upoważnia go do kpin z forumowiczów mających problemy ze zrozumieniem słowa pisanego? Do wpędzania ich w deprechę i frustrację?

Proponuję, by wprowadzić na forum zakaz pisania takich publikacji, będących nic nie wnoszącymi, niezrozumiałymi popisami retorycznymi, bądź wprowadzić stosowne obostrzenia:
    - poradniki powinny być w formie kolorowych obrazków,
    - tekst poradników powinien być przed publikacją wysyłany do Ministerstwa Edukacji, z prośbą o opinię czy aby jest zrozumiały - jest bowiem oczywiste że jeśli będzie on zrozumiały dla polityka LPR, to zrozumie go każdy.

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Storczyk czy moglbys juz przestac? Robi sie niemilo czytajac Twoje najazdy...

A moderatora prosze o pociecie tego watku bo dawno juz jest nie na temat.

pzdr

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

a zapytam
    Storczyk - czego ty nie rozumiesz w pisanych przez janusza poradnikach???
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja zamkne bo temat dawno sie wyczerpal a zaczely zbedne jazdy.

Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910

Uprawnienia umieszczania postów