Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Ultra Wide nie tylko do landszaftów?

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Mam dokładnie takie same spostrzerzenia nt zdjęć z Tokiny na pbase. Nikony z Tokiną robią lepsze zdjęcia Tylko cały obraz z pbase burzą świetne zdjęcia Akustyka
    Ja się jeszcze waham między Tokiną a Canonem 10-22.
    Plan mam taki: Tokina/Canon będzie na aparacie zamiennie z 70-200 a kit będzie czekał w najgłęszej przegródce torby na swoją szansę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    Mam dokładnie takie same spostrzerzenia nt zdjęć z Tokiny na pbase. Nikony z Tokiną robią lepsze zdjęcia Tylko cały obraz z pbase burzą świetne zdjęcia Akustyka
    Ja się jeszcze waham między Tokiną a Canonem 10-22.
    Plan mam taki: Tokina/Canon będzie na aparacie zamiennie z 70-200 a kit będzie czekał w najgłęszej przegródce torby na swoją szansę.
    P{lecam szczerze Canona 10-22 , to naprawdę swietne szkło.. sam niedawno mialem zgryza z wyborem szerokiego i wybor padl na 10-22. Nie zaluje zadnej zlotowki wydanej na niego.. ostre jak żadne inne tak szerokie, pięknie znieksztalca na szerokim końcu, naped ultrasonic, autofocus nie mysli sie i swietnie trafia z ostroscia.. borkomar Tobie też.. Polecam
    Ostatnio edytowane przez jazzY ; 11-03-2007 o 22:30
    moje digarty
    EOS 30D, Canon EF-s 10-22mm f/3,5-4,5 USM, Canon EF 50mm/1.4 USM, Canon EF 85mm/1.8 USM, Pretec 2GB Cheetah 80x, Hoya UV SuperHMC, Lowepro Slingshot 200 AW.....&.....Sony_DSC-F717, MemoryStickPRO ULTRA II 512mb, Hoya Polar HMC, Hakuba Skylight 1B MC, torba Jeep-bagM, statyw Velbon Ultra Lux iF.

Uprawnienia umieszczania postów