Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Tylko że nie zawsze możemy stać tam gdzie chcemy. Kilka razy kazano mi odejść z fajnego miejsca więc nie zawsze można zrobić tak jak się chce.
A potem do tego zamiennika Holdera będą pasować ogrinalne filtry cokin p?? no bo jakbym chciał jednak coś lepszego :PZamieszczone przez MacGyver
aa. i czy te fotki z tego zamiennego zestawu Cokina będą miały taką porażającą jakość (-) czy raczej taki kit 18-55 na pełnej dziurze na "długim"?? :P albo sigma na 300mm otwarta? :P
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez bruckner ; 15-10-2007 o 15:53 Powód: Automerged Doublepost
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
Tak, sam mam bardzo rózne filtry i holdery i wszystko pasuje.
Nigdy nie miałem Sigmy a jak wygląda zdjęcie z KIT-a na @55 f/5.6 zdążyłem zapomnieć :-) Spadek ostrości da się zauważyć przy powiększeniu 100%, spadek kontrastu również... ale jeśli zastosujesz oryginalnego Cokina to też jakieś będą. Generalnie najmniej na szeroko rozumianą "jakość" wpływają połówki nakręcaneaa. i czy te fotki z tego zamiennego zestawu Cokina będą miały taką porażającą jakość (-) czy raczej taki kit 18-55 na pełnej dziurze na "długim"?? :P albo sigma na 300mm otwarta? :P
pozdrawiam
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
ok trochę mi w głowie rozjaśniłeś... zdecydowałemtrochę tego trochę tego. :P zamienniki itp.
ale przecież nie o sprzęt tu chodzi więc to poczeka aż będę trochę kreaatywniejszy i sobie sam zasłużę na nową "zabawkę"
pozdrawiam serdecznie![]()
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
Nie złe zdjęciówki, jednak nacisk na bdb kładę*na numer 4 i 5.
A co do zatrzymanych kółek, bezedura... Nie zawsze koła muszą być w ruchu żeby była dynamika, nie zawsze musi być paning żeby była dynamika. Poprzednia seria z rajdów mi bardziej podpasowała![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
najbardziej podoba mi się 4,5,6
najbardziej szkoda 7- bo kolorki super - tylko jakiś cep nasadził tyle drzew przy drodze![]()
bez sensu
już lepsze ale znowu na niektórych się kółka nie kręcą...![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!