Pokaż wyniki od 1 do 10 z 172

Wątek: [MacGyver] Landszafty i inne

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Następnym razem poproszę kierowce zby mi stanął albo zwolnile to sobie lepiej wszystko przemyślę i zaplanuję.
    poprosisz kierowce zeby ci stanal ?

dla mnie takie tlumaczenie 'nie bylo mozliwosci zrobic dobrego zdjecia,to zrobilem takie do niczego" jest co najmniej slabe. trzeba bylo sie bardziej postarac,a nie sie tlumaczyc. pochodzic troche,pokombinowac z kadrami,wlozyc troche siebie a nie pstrykac bez sensu,aby pstyknac. trzeba bylo sie zainteresowac,co to jest np. panning. jak juz cos robisz,to zrob to z glowa a nie 'na odwal'.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Danielo Zobacz posta
    dla mnie takie tlumaczenie 'nie bylo mozliwosci zrobic dobrego zdjecia,to zrobilem takie do niczego" jest co najmniej slabe....
    Do tego dochodzą jeszcze takie elementy jak warunki miejscowe, czyli światło, ilość dostępnego miejsca, prędkość przejeżdżających aut etc...
    ....trzeba bylo sie bardziej postarac,a nie sie tlumaczyc. pochodzic troche,pokombinowac z kadrami,wlozyc troche siebie a nie pstrykac bez sensu,aby pstyknac....
    Ja nie twierdzę ze są to super zdjęcia, bo nie są, a Tobie mają sie one oczywiście prawo zupełnie nie podobać. Sport fotografuje bardzo rzadko i doskonale zdaje sobie sprawę z niedoskonałości swoich zdjęć.
    ...trzeba bylo sie zainteresowac,co to jest np. panning....
    Dobrze wiem co to jest
    jak juz cos robisz,to zrob to z glowa a nie 'na odwal'.
    Swoje cenne rady możesz zachować dla siebie. To moja sprawa co robię ze swoim czasem, w dodatku za swoje pieniądze.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Danielo Zobacz posta
    (...) wlozyc troche siebie a nie pstrykac bez sensu,aby pstyknac. trzeba bylo sie zainteresowac,co to jest np. panning. jak juz cos robisz,to zrob to z glowa a nie 'na odwal'.
    A ja myślę Danielo, że każdy autor wystawia tu zdjęcia po to głównie, żeby wysłuchać koleżeńskiej krytyki zdjęć, a nie swojej osoby. Twoje osobiste przytyki są niesłuszne i niegrzeczne.

Uprawnienia umieszczania postów