skoro sony nie dalo nowych puszek i nikon to znaczy ze sony nie wyprodukowalo jeszcze masowej matrycy bez cropa![]()
skoro sony nie dalo nowych puszek i nikon to znaczy ze sony nie wyprodukowalo jeszcze masowej matrycy bez cropa![]()
Snowboarder - nie dałem emotek i stąd może tak to zinterpretowałeś - mea culpa. Natomiast wydaje mi się że porównywanie do pentaxa, olympusa czy tym bardziej do Contaxa jest o tyle nie na miejscu, że to nie ta liga.
Widać że Sony poważnie podchodzi do tematu. Dali zapowiedzi żeby użytkownicy nie myśleli, że nic nie robią - bardzo ładnie z ich strony. Te puszki nie wyglądają jak olympus na photokinie porównaj sobie:
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=5598
O ironio może się okazać że szybciej pokażą coś działającego niż mityczny już oly E-1. Jeszcze chwila i będą z tym na rynku. Za dużo w to włożyli żeby teraz zrezygnować. To nie jest prywatny folwark żeby coś takiego było możliwe.
Jak rozumiem mowa o tym drugim kółku nastawczym obok pryzmatu? A nie o tym na tylnej ściance.
Sony już coś wyprodukowało ale Ci co mają nadzieję na FF-a mogą być odrobinę rozczarowani.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner