Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: zakaz przejścia na Vistę, Office 2007 i IE7

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    cos może poprawili bo jak otwierałem ostatnio na safari to raczej niewiele tam było

tu chyba była totalna kiszka z tego co pamiętam :

http://www.jaguar.co.uk/uk/en/_useful_links/design.htm

i pomanipulujcie tymi pokazówkami samochodów
    Dziala wszystko ladnie peknie. Obracam furami, zmieniam kolor nadwozia, fele, wykonczenie itd. :smile: Cos mi sie wydaje, ze miales do czynienia z jakims kwasnym jablkiem Jaki to byl mak, jaka wersja systemu i jaka wersja safari? Zaloze sie ze to byl jakis nieupdatowany dinozaur

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Jaki to byl mak, jaka wersja systemu i jaka wersja safari? Zaloze sie ze to byl jakis nieupdatowany dinozaur

Taki to już los mało popularnych systemów. Ktoś miał do czynienia w szkole z jakimś Systemem 8 i już wie wszystko o Makach

A poważniej - ja z problemem spotykam się z dość specyficznej strony. Czasem mianowicie mam do czynienia z umowami, jakie różne instytucje zawierają na opracowanie systemu świadczenia usług przez internet /np. bankowych, maklerskich itp./ I jest tak, że kiedyś w ogóle w tych umowach nie pisano z jaką przeglądarką należy zachować zgodność, bo rozumiało się to samo przez się, że z NS i IE. Później pojawiła się lista - najpierw doszła Opera, później doszedł FF. Więc to nie jest tak, że nawet kiepskie strony są czytane przez IE, ale ktoś zapłacił za to, żeby konkretna strona była czytana właśnie przez konkretne przeglądarki. Podobnie jest z popularnymi edytorami, w których domyślnie zahaczona jest w preferencjach zgodność z IE. Podobnie gdyby Maki były popularniejsze, wszystkie strony otwierałyby się w Safari nawet gdyby przeglądarka ta w środku miała kłębek drutu a nie kod
    --

pozdrawiam,
    Rafał

Uprawnienia umieszczania postów