Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: zakaz przejścia na Vistę, Office 2007 i IE7

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

jak arogancko !?

jestem uzytkownikiem i mam to poprostu w nosie coś jak samochód wsiadam i jade nie jade sprzedaje .... mylicie skutek z przyczyną w tym kontekście ..

a programiści robią to nie z dobrej woli, tylko dbając o własne interesy ... rozumiem że programista jest w tym zestawieniu ważniejszy od usera ??

niestety to pozory i to programista jest dla usera a nie user dla programisty ... ja osobiście nie jestem propagatorem jakiś rozwązań mam to gdzieś dopuki spełniaja moje wymagania jako usera.

a niestety zawiodły mnie alternatywne przeglądarki bo nie mam sie zamiaru zastanawiać czy jest ona dobrze czy źle dostosowana ma obiektywnie i dobrze spelniać swoja role (nie weryfikatora jakiś testów tylko przegladarki stron)...

dobrym przykładem jest ów safari ... testy super . rzeczywiste działani poprostu masakra ...

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    dobrym przykładem jest ów safari ... testy super . rzeczywiste działani poprostu masakra ...
    Jestem uzytkownikiem i mam odmienne zdanie.

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    jak arogancko !?
    a niestety zawiodły mnie alternatywne przeglądarki bo nie mam sie zamiaru zastanawiać czy jest ona dobrze czy źle dostosowana ma obiektywnie i dobrze spelniać swoja role (nie weryfikatora jakiś testów tylko przegladarki stron)...
    Fakt, arogancko. I zupełnie się z tobą nie zgadzam. A fakt, że masz w d... to, że ktoś musi się zdrowo napocić, żeby zbudować www, które nie rozpieprza się pod syfiastym exploderem to twoja ogromna satysfakcja. No cóż...
    Ostatnio edytowane przez iREM ; 09-03-2007 o 21:20
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uprawnienia umieszczania postów