Swoją drogą to, że nie podali ceny i wagi to nic dziwnego może nie chcą wzbudzać paniki. I jeszcze jedna ciekawa rzecz. Chyba nikt nie ma obecnie w ofercie szkła 500mm o jasności 2.8?
Swoją drogą to, że nie podali ceny i wagi to nic dziwnego może nie chcą wzbudzać paniki. I jeszcze jedna ciekawa rzecz. Chyba nikt nie ma obecnie w ofercie szkła 500mm o jasności 2.8?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Sigma ma wiele produktów w ofercie, które nie mają szansy się sprzedaćTaka śmieszna firma
![]()
Skasowali mi ;(
Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 08-03-2007 o 14:41
Myślę że to zagadka dla wielu. Aż się prosi o cos takiego.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jest już opis na dpreview:http://www.dpreview.com/news/0703/07...ma200500mm.asp
Kapitan Wagner
Przecież to jest zapowiedź nowej konkurencji w Strongmenach.... "A teraz sprawdzimy który z zawodników zrobi dłuższą serię zdjęć Sigmą 200-500"
Skasowali mi ;(
ciekawe jakby się to trzymało chwytając za samą puszke ?![]()