Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 128

Wątek: Ogromna obnizka na Sandisk

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ErnestPierwszy Zobacz posta
    A ja napiszę przekronie, że ceny na karty powinny rosnąć a nie maleć... Pracuję ze zdjęciami (i fotografami he he) i teraz gdy karty są tanie jak barszcz to dostaję na płycie DVD 4GB gównianych zdjęć, gniotów, sraczki a nie fotografii.
    Nikt się nie przykłada - walą po 300 zdjęć, bez pomyślunku, bo karta i tak to pomieści

Karty powinny kosztować 1000 zł żeby fotograf nie był tylko wciskaczem spustu w trybie seryjnym...

Ot tak
    Coś w tym jest. Widzę to sam po sobie - kiedy na karcie mieści mi się tylko 100 rawów, a mam do zrobienia np. 50 ważnych zdjęć, to bardziej się przykładam
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ja sam potem muszę obrabiać te rawy wybierać zdjęcia które pokazać światu itd. Po pierwszym szaleństwie znowu zacząłem się przykładać do tego by robić wszystko tak jak trzeba, bo to i tak jest zdecydowanie mniej czasochłonne niż późniejsza segregacja ton śmieci.

Początki nałogu Awatar szycho
    Miasto
    M-bórz

Domyślnie

Chłopaki z nieba spadł mi ten wątek. Nosiłem się z zakupem nowej szybszej karty i kombinowałem. Sandisk (ultra / extreme) czy Pretec, 2GB czy 4GB, aż tu nagle... Będzie Sadisk!!!
    EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
    www.tomaszszyszko.pl

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Dla zainteresowanych czy ich dSLR współpracuje z pojemnymi kartami CF -> tabela kompatybilności SanDiska

Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    Dla zainteresowanych czy ich dSLR współpracuje z pojemnymi kartami CF -> tabela kompatybilności SanDiska
    niezłe ceny mają na tej stronie - prawie jak na allegro, tylko że oni mają w $
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuckyy Zobacz posta
    Tyle, że podróbka... Znaczek ESP powinien być w prawym dolnym rogu.
    Pisałem kiedyś o tym, jak z Hong Kongu kupiłem na ebayu podróbkę..
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dentharg Zobacz posta
    Tyle, że podróbka... Znaczek ESP powinien być w prawym dolnym rogu.
    Pisałem kiedyś o tym, jak z Hong Kongu kupiłem na ebayu podróbkę..
    Kurcze - dobrze wiedzieć Dzięki za info. Faktycznie na innych aukcjach jest znaczek w innym miejscu. W takim razie chyba trzeba gościa podać do adminów allegro, prawda?

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Hmm..
    Albo Sandisk zmienił naklejki:
    http://sandisk.com/Products/ProductInfo.aspx?ID=1182

i wprowadził dodatkowe, niepotrzebne, zamieszanie..
    Dlatego ja mam Preteci - metalowe
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Dopiszę się, bo dostaję pytania na PW: kupiłem tu -
    http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=6410785

Mieli wystawione za 239zł, przy odbiorze osobistym spuścili lekko z ceny.
    Jakieś 10-ty komentarz od góry jest za Sandiska 4 GB za 450 pln Bym się lekko zdenerwował kupując na tej aukcji
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

c
    Cytat Zamieszczone przez chuckyy Zobacz posta
    Kurcze - dobrze wiedzieć Dzięki za info. Faktycznie na innych aukcjach jest znaczek w innym miejscu. W takim razie chyba trzeba gościa podać do adminów allegro, prawda?
    Na stronie San-Diska podanej przez CHUCKYY znaczki j.w. sa różnie. Tak że chyba aukcja jest ok.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Sorry. strona z tabela kompatybilnosci jest oczywiscie w poscie KMV10.
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 09-03-2007 o 22:10 Powód: Automerged Doublepost

Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów