Najwyraźniej w tym sklepie, gdyż w piątek kupiłem ww. kartę w typowej dla tego wątku cenie.
http://allegro.pl/item181092666_sand...wyprzedaz.html
Czy ktoś miał do czynienia z tym sprzedającym? Extreme III 4GB za 199zł. Na pytanie o koszty przesyłki dostałem odpowiedź:
Ktoś może już je kupował?są to karty sandisk, bardzo dobrej jakości, zresztą sam może Pan ocenić, jesli cos będzie nie tak odeśla Pan kartę a ja zwróce pieniądze. Wysyłka 14zł, szczegłóły na stronie o mnie
Spokojnie. Wstrzymac sie! Od 5 tego kwietnia wchodzi do sprzedazy EXTREME V 2-4-8 Gigowy i ma byc w bardzo sensownej cene wiec wszystkim napalencom proponuje wstrzymanie sie te kilka dni.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
a to niby jak ? za pol roku moze rok bedzie rzeczywiscie Extreme V i wtedy Extreme III 4GB bedzie do kupienia za 100zl, wiec ja bym raczej powiedzial ze "drozej juz nie bedzie" wiec jak nie potrebujesz na teraz na juz, i masz na czym zapisywac w amire sensownie fotki to warto sie jeszcze wstrzymac, powiem tylko ze teraz 4GB Extreme III kosztuje 50% tego co kiedys zaplacilem za swoja pierwsza Ultra II 1GBa wiec 'no rush'
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
Tak, ale mając oryginał masz 10 lat gwarancji.
Sandisk wymienia na nowe.
A apropo Extreme V to raczej jeszcze poczekamy.
Ostatnio edytowane przez Memory Cards Center ; 02-04-2007 o 10:19