Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: Uważajcie co piszecie na FORUM ;)

Początki nałogu Awatar piszczal
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac Zobacz posta
    No to uwaga ;-)
    z godnie z nowa ustawa lustracyjna kazdy dziennikarz jest zobowiazany do zlozenia zeznania lustracyjnego

trzeb by dodac w regulaminie forum - rejestracja tylko po zlozeniu zeznania w IPN

mysle ze sady lustracyjne poradza sobie z milionami zeznan blyskawicznie
    dotyczy roczników przed 1973, ja się nie łapię, nie mialem szans współpracować ;-)
    aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

Uzależniony

Domyślnie Wszyscy jestesmy do lustracji !!

Ciekawy artykul, tudziez ciekawe komentarze pod nim, z tego co napisali to wynika ze wszyscy forumowicze/bloggerzy itdd. sa dziennikarzami a hazan to nawet redaktorem naczelnym <lol>, wiec zgodnie z nowa ustawa obowiazujaca w polskim k****-k****-stanie wszyscy forumowicze podlegaja obowiazkowi lustracyjnemu, wiecej ponizej:

http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...1,4035125.html
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    Ciekawy artykul, tudziez ciekawe komentarze pod nim, z tego co napisali to wynika ze wszyscy forumowicze/bloggerzy itdd. sa dziennikarzami a hazan to nawet redaktorem naczelnym <lol>, wiec zgodnie z nowa ustawa obowiazujaca w polskim k****-k****-stanie wszyscy forumowicze podlegaja obowiazkowi lustracyjnemu, wiecej ponizej:
    No to chyba poproszę o azyl polityczny

Bywalec Awatar mruczek
    Miasto
    Bańska Bystrzyca, Słowacja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raff Zobacz posta
    Taa... A może wprowadzić dowody rejestracyjne aparatów Aparat urzędniczy wydatnie by na tym zyskał. Jak człowieka piorą na ulicy, albo okradną to wtedy Policja jakoś często bezsilna jest. Owszem czasem Policja bywa w porządku, ale ja jeszcze skażony mam umysł Milicją i ZOMO
    Może wprowadźmy jeszcze dowody na torby, obiektywy, markowe ubrania, komputery, telefony, odtwarzacze, rowery, radia samochodowe, fotele, walizki...
    No i oczywiście na portfele, ktore będą wielkości szafy SBeckiej

Początki nałogu Awatar piszczal
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

jestem z 1973 roku - nie podlegam
    aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

Domyślnie

Ja się też nie łapie na nic takiego
    EOS 30D | Canon 18-55 f/3.5-5.6 | Canon 15 Fisheye | | Canon 70-200 f/2.8 IS L | Speedlite 430 EX | Plecak Fancier | Fox Tripod DT-140D |

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów