Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Laptop 17''

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Tom01
    Miasto
    Białystok-Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reno Zobacz posta
    Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś konkretny model? Miałam upatrzoną Toshibę ale zanim się namyśliłam, przestali ją produkować.
    Zależy mi na 17", najchętniej Toshiba, jak najszybszy, mogę wydać max 6 tys.
    Moim zdaniem nie ma sensownych ekranów w notebookach Toshiby. Ma to swoją przyczynę finansową oczywiście w najtańszej serii. W lepszych (Satellite Pro) nie montują dużych ekranów. Generalnie Toshiby z serii poniżej Satellite Pro to bardzo upierdliwy sprzęt i awaryjny. Generalnie gorzej niż Acery.

Sugeruję rozważyć Dell Inspiron 9400/E1705. Tylko uwaga, montowane są w nich 3 rodzaje wyświetlaczy dwóch różnych producentów. Najlepszy jest WUXGA LG-Philips, choć słabo podświetlony. Uwaga na ostatnie serie z wyświetlaczami Sharp'a. Łatwo go rozpoznać bo zielenieje przy wyłączaniu. dE powyżej 20 i bardzo małe kąty w pionie. Oprofilowanie tego, daje pół ekranu w różu a pół w niebieskim. Nieciekawie to wygląda.

PS. Kwestie jakości ekranów w notebookach należy traktować ulgowo, bo wszystkie są bardzo kiepskie.
    Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 18-06-2007 o 13:47
    Masz problem z kolorem, wal śmiało!
    e-mail: color@mastiff.pl

Uprawnienia umieszczania postów