Strona 2 z 18 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 174

Wątek: Tamron 70-200/2,8

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    hehe kolega z forum nikona powiada ze to zapowiedz prac nad nim ja japonskiego nie znam wiec nie wiem , nie ma co buc piany hehe bedzie jak z tokina 16-50
    Może być produkcyjny, bo wczoraj ktoś puścił info z Holandii, że Tamron wkrótce zaprezentuje 2 nowe szkła. LINK
    Na dpreview.com jakis gość twierdzi, że to szkło widział już 3 lata temu. Ponoć Tamron wstrzymał je z jakiś powodów i oficjalnie zaprezentuje ten obiektyw jutro na PMA. Na dpreview.com jakis gość twierdzi, że to szkło widział już 3 lata temu. Ponoć Tamron wstrzymał je z jakiś powodów i oficjalnie zaprezentuje ten obiektyw jutro na PMA.LINK

Zobaczymy...

PS
    Tokinę 16-50 też pokazywali równo rok temu na PMA i do dziś jej nie ma na rynku
    Ostatnio edytowane przez ErnestPierwszy ; 08-03-2007 o 12:22

Uzależniony

Domyślnie

Ciekawe jak duży będzie FF/BF?

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    Ciekawe jak duży będzie FF/BF?

A jak to szkielko bedzie mialo AF podobny albo lepszy jak 28-75 i cene nizsza niz 70-200/4 to mysle ze znajdzie wieeelu nabywcow..... sam bym cos takiego kupil :smile:
    podpis...

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SimOn! Zobacz posta

A jak to szkielko bedzie mialo AF podobny albo lepszy jak 28-75 i cene nizsza niz 70-200/4 to mysle ze znajdzie wieeelu nabywcow..... sam bym cos takiego kupil :smile:
    I ja, i ja O ile cena będzie znacząco niższa od canona
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No właśnie.
    BO to nie będzie konkurent (skoro jest bez hsm..) dla canona 70-200/2.8 a dla sigmy 70-200/2.8 i canona 70-200/4
    skoro jest bez silnika musi być tańszy.
    I już.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Domyślnie

jak bedzie dobry optycznie i mial przyzwoicie szybki AF to bedzie to propozycja warta przemyslanie zamiast 70-200 f4

Uzależniony Awatar Peri Noid
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No to nie mam się co spieszyć z zakupem Sigmy 70-200/2.8 czy analogicznego Canona. Cierpliwość zwykle popłaca :-D Póki co, popstrykam Sonnarem 180/2.8, a jak już ceny pospadają, to wybiorę zooma. Byle wsadzili do tego szkiełka coś a'la USM. Obstawiam, że w kolejnej odsłonie będzie jeszcze VR. I to będzie dopiero wypas
    Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

No właśnie ale to że nie wsadzili do niego tego swojego VC to sromota. A mogło być tak pięknie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

ja tam wole zeby nie bylo VC i kosztowal 2000 niz z VC 3500 A w ogole na rynku jest miejsce na obie wersje.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Szkuje się ciekawe szkiełko do pohandlowania
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Strona 2 z 18 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów