Cichy pisał że robi ten teścik tylko dlatego że trochę osób go o to prosiło.... i pisał również że nie ma pogody na zrobienie innych zdjęć więc uważam że twoje uwagi są faktycznie nie na miejscu...
Cichy pisał że robi ten teścik tylko dlatego że trochę osób go o to prosiło.... i pisał również że nie ma pogody na zrobienie innych zdjęć więc uważam że twoje uwagi są faktycznie nie na miejscu...
Cichy pisał, że nie będzie robił "jakiś bateryjek", Cichy pisał że sample będą w poniedziałek, Cichy pisał, że ma ciemnice za oknem,Cichy pisał,że Tamronowi bliżej do L i wiele innych rzeczy też Cichy pisał.
Canon EOS 5D, Canon EOS 40D, Canon 50/1.4, Canon 85/1.8, Canon 70-200/2.8L, Canon 24-105L, Canon 17-40L,Tamron 28-75/2.8,580 EXII
Dzieki za test, wg mnie jest calkiem konkretny i na jego podstawie mozna wyciagnac sensowne wnioski. A pieniaczami sie nie przejmuj, w internecie to przeciez normalne, niektorzy tylko w ten sposob potrafia rozladowywac swoje osobiste fustracje
Teraz tylko trzeba miec nadzieje ze tamron popracuje nad swoimi fabrykami, jesli beda takie cyrki z rozrzutem jakosciowym jak 17-50 to ta firma dlugo nie pociagnie:P
Ostatnio edytowane przez wojkij ; 11-04-2008 o 15:09
Pewnie że się nie przejmuję, zwłaszcza opiniami kogoś, kto ma 13 postów na koncie.
Jakby nie padało od wczoraj, to byłyby inne zdjęcia niż balkonowe i będą.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Jednak dyskusja jest, co innego gdyby nie było nawet tych badziewnych "balkonowych" zdjęć, nie byłoby w ogóle o czym dyskutować, w sieci nie ma żadnych sampli.. No chyba , że ktoś woli oglądać cropy bateryjek na dpreview z wyostrzaniem ustawionym w aparacie na +5 i na ich podstawie wymądrzać się na temat obiektywu. A tak przynajmniej można trochę pomarudzić i napisać, że zdjęcia są g...o warte, bo przecież zrobione przez sprzedawcę..
http://www.negatyw.org/test/tamron70200/200mmf28d.jpg
Nie widze potrzeby szukania miejsca na umieszczania rawów. Poza tym zdjęcia muszą być podpisane.
Cichy musisz po prostu zrobić zdjęcie tablicy z napisem TEST i wtedy to dla niektórych będzie prawdziwy test. Dla mnie zdjęcia roweru i wódki jest fajnym samplem jak również to z drzewem, bo widać jak nowy Tamron jest / nie jest podatny na CA.