Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1621

Wątek: Wszystko o BOKEH! TYLKO ZDJĘCIA BEZ KOMENTARZY! MAX 1024PX/300KB

Mieszany widok

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dr11 Zobacz posta
    Van, czasami trzeba wrzucić jakieś brzydkie zdjęcia z badziewnej 24L, tak dla kontrastu. Będzie większy zachwyt nad 85 i 35
    broń Boże !!! nie chciałem urazić, nie mam nic przeciwko obiektywom z "niższej półki" szczególnie jak są w rękach kogoś kto ma koncepcje jak je kreatywnie użyć ... twoje fotki są prima sort i to bez wazeliny, ja po prostu nie mogę się patrzyć na zdjęcia pisaków, śrub, figurek, bombek choinkowych etc...
    jest na przykład wątek: tylko portrety na małej GO?
    Vitez? Kuba? ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie?
    jak nie ma to zaraz założę
    pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar atsf
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    ... ja po prostu nie mogę się patrzyć na zdjęcia pisaków, śrub, figurek, bombek choinkowych etc...
    jest na przykład wątek: tylko portrety na małej GO?
    W pewnym sensie, co byś nie sfotografował z małą Go, to wyjdzie portret, np. śruby lub bombki
    A w macro takie portrety wychodzą automatycznie, o ile się ich nie robi cyfrówką o matrycy wielkości pinezki:wink:
    Maniera to co innego:
    Popatrzcie na to moje zwyczajne zdjęcie robione Kironem 2/28 mm na pełnym otworze, bez wkładania go żonie do oka, czyli odwrotnie do tej metody, którą większość przy szerokim kącie preferuje

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
    W pewnym sensie, co byś nie sfotografował z małą Go, to wyjdzie portret, np. śruby lub bombki
    A w macro takie portrety wychodzą automatycznie, o ile się ich nie robi cyfrówką o matrycy wielkości pinezki:wink:
    Maniera to co innego:
    Popatrzcie na to moje zwyczajne zdjęcie robione Kironem 2/28 mm na pełnym otworze, bez wkładania go żonie do oka, czyli odwrotnie do tej metody, którą większość przy szerokim kącie preferuje
    no w sumie masz rację ja po prostu preferuje twarze, usta oczy, uszy etc....
    takie zboczenie ...

Uprawnienia umieszczania postów