Witam !!!
Chciałbym sie dowiedzieć gdzie można zakupić koszulke z napisem ,,press,, ablo ,,foto,, zastanawiam sie też gdzie moge kupić czapeczke Canona albo inną jakąs reporterską. jak by ktoś miał jakieś ciekawe linki będe wdzięczy
Pozdrawia Bajo
Witam !!!
Chciałbym sie dowiedzieć gdzie można zakupić koszulke z napisem ,,press,, ablo ,,foto,, zastanawiam sie też gdzie moge kupić czapeczke Canona albo inną jakąs reporterską. jak by ktoś miał jakieś ciekawe linki będe wdzięczy
Pozdrawia Bajo
Canon 400D + kit + canon 38-76 4.5/5.6 + Tamron 80-210 4.5/5.6 + 430Ex
w jakiś fotojokerach mają taką opcję - koszulki z nadrukiem czy zdjęciem - ale zamiast koszulki może lapiej kamizelkę odblaskową z napisem foto z tyłu i z przodu - do press ktoś może mieć zastrzeżenia ("a z jakiej prasy") a do foto mniejsze - bo przecież masz aparat - a i czasem możesz nie dostac po twarzy np. od policji - a kto czyta napisy na koszulkach?A kamizelka zwraca uwagę i łatwo ją założyć i zdjąć
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
a ta kamizelka gdzie jest do namierzenia ?
Canon 400D + kit + canon 38-76 4.5/5.6 + Tamron 80-210 4.5/5.6 + 430Ex
w motoryzacyjnym pewnie ;-) za jakieś 10 zł..
a napisy najlepiej wyciąć ze starego materiału w kolorze ciemnym i przyszyć.. nie zetrze się jak te nagumowywane, nie spierze - pewnie kogoś z maszyną do szycia znajdziesz (babcia, sąsiadka) - będzie najtaniej i "profesjonalnie"
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
http://www.eos-magazine.com/Sales%20...directory.html
Poszukaj tutaj. Tyle że ceny są ... jak u canona.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner