Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: problem z ostrzeniem w 24-105L

Mieszany widok

Karolajna
    Guest

Domyślnie

...troche mi wstyd ale Tomek (gwozdzt) ma racje. Zrobiłam kolejny test i teraz jest o niebo lepiej. Wiecie jak to jest z kobietami, wydała duzo kasy na sprzęt i szuka dziry w całym zeby się upewnic czy na pewno dobrze zrobiła.
    Dziękuje wszystkim dobrym serduszkom za pomoc... pan wam w dzieciach wynagrodzi

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolajna Zobacz posta
    Dziękuje wszystkim dobrym serduszkom za pomoc... pan wam w dzieciach wynagrodzi
    Skoro tak nam dobrze życzysz to nie pozostaje nic innego jak tylko życzyć miłej lektury
    http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=18411077

Początki nałogu Awatar jatzzek
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolajna Zobacz posta
    Zrobiłam kolejny test i teraz jest o niebo lepiej. Wiecie jak to jest z kobietami, wydała duzo kasy na sprzęt i szuka dziry w całym zeby się upewnic czy na pewno dobrze zrobiła.
    Tak to akurat ma wiekszosc, rowniez w przypadku plci brzydkiej. Co innego jesli chodzi o powsciagliwosc w zadawaniu pytan Skala na 5D nie ma liczb ujemnych wiec nie wiem jak to sobie wykoncypowalas, ze zero na 5D to jest to samo co zero na 300D? W przyszlosci wszelkie testy rob na RAW i zawsze korzystaj z tej samej procedury wywolawczej (takie same ustawienia ktore mozesz sobie zapisac w profilu "test"). Wowczas jestes uniezalezniona od wszelkich ustawien wewnetrzych aparatu.
    why waste your time looking for proof?
    what if the answer is never the truth?

Uprawnienia umieszczania postów