Przyznaję się do 3
A myślałem, że wygra 1,4 lub 9.
No ale gratuluję zwyciężczyni![]()
Przyznaję się do 3
A myślałem, że wygra 1,4 lub 9.
No ale gratuluję zwyciężczyni![]()
Moje 6, jeszcze miałem 2 foty, ale ze statywem ( = wolne ręce) moim zdaniem było lepsze. Najlepsze byłoby pionowe z dużym cieniem i z rękoma, ale nie miałem już czasu pojechać 3 raz, a nie jestem w stanie przesunąć słońca ot tak
www.micles16.ovh.org/myslecinek/
Click na miniaturę otwiera fulla.
gratulacje dla naszej dotychczasowej MISS,a także wszystkim konkurentom- moja była 5-tka...
moje 3 miejsce, 4 fota... gratuluje wygranej
dziekuje za rywalizacje i dodatkowo MacGyverowi za uzyczenie sprzętu oraz robienie tłumu w kadrze :-)
Gratuluję, świadome das ewig weibliche zasłużenie wygrało.
Sławek
No to zająłem najgorsze miejsce... czwarte. Dwójka to jaFotoaparatka gratuluję tytułu Miss Foto
![]()
Dziękuję bardzo! :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Gratuluję zwyciężczyni. Moje zdjęcie nr 1, a więc druga pozycja. Dziękuję za zainteresowanie i głosy.
Pomysł miałem od początku, ale na wykonanie mało czasu (okres przedświąteczny), stąd nie jest najlepsze. Zdjęcie robiłem w sobotę, na przyniesienie bombek z piwnicy, jako takie pochowanie przedmiotów, których odbicia najbardziej przeszkadzały, zrobienie paru zdjęć i odniesienie bombek miałem pół godziny, do tego
moja córka (widać ją na zdjęciu), bardzo interesuje się gdy wyciągam aparat, a tu jeszcze większe zainteresowanie budziły bombki, więc warunki były dodatkowo utrudnione.