A ja nie rozumiem dlaczegoTemat trudny, więc czasu trochę więcej. A kończy się 8 kwietnia bo to niedziela, czyli czas kiedy każdy ma w miarę trochę wolnego czasu, żeby wysłać zdjęcie!
A ja nie rozumiem dlaczegoTemat trudny, więc czasu trochę więcej. A kończy się 8 kwietnia bo to niedziela, czyli czas kiedy każdy ma w miarę trochę wolnego czasu, żeby wysłać zdjęcie!
To ja też się zapiszę.
Widzę że 85 f/1.8 musi zostać kupione jak najszybciej![]()
Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z
Kupować to owszem trzeba szybko obiektywy! Ja mam teraz w planie minimum trzy, ale kasy brak :/ Sprzedam kita za 3000złChce ktoś
EDIT: Mój szyk przestawny zdań mnie dobija! Ale chociaż to podkreśla moje upośledzenie umysłowe![]()
ja tez chcialbym wziasc udzial w zabawaie. Pomysl juz jest.)
PROSZE O DOPISANIE
Też już mam pomysł, a jak będzie z realizacją to się zobaczyNa razie jestem na etapie "jeden głos wystarczy", a cała reszta schodzi na drugi plan, bo jakie mam szanse z ludźmi, którzy wiedzą do czego służy aparat. Do tego jeszcze na dwa teraźniejsze battle muszę zrobić zdjęcia
![]()
lempl tez sie chetnie postrzeli![]()
I ja też, i ja też!
W takim tempie to FBI niedługo uzna forum za sektę i oskarży adminów o podżeganie do masowego samobójstwa![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez crater ; 07-03-2007 o 11:06
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Ja też się piszę![]()