Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: [Skellen] Galeria zdjęć

Początki nałogu Awatar Scream
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skellen Zobacz posta
    Mozna sobie wyobrazic jakie sceny dziej aise w srodku tego baraku, kto tam pracuje, jak wyglada jego ycie codzienne...
    Fotografia owszem ma poruszać wyobraźnie, ale nie po to zapisujemy w fotmie obrazu to co widzimy ,żebyśmy sobie lubi innym kazali wyobrażać to czego tam nie ma. Dobre zdjęcie przemawia do odbiorcy, działa na niego i daje do myślenia. Ja takich zdjęć tu nie widzę.

Poczytaj trochę, poogladaj prace innych, podciagnij technike, bo narazie jest marnie (kadry, swiatlo itp.)wyciagnij wnioski i wróć z ciekawym materiałem.
    pucha i grucha

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Mungo a na łagodnie usposobionego wyglądasz
    No dobrze, teraz o zdjęciach, autor prosił o srogą krytykę, zatem można zaryzykować. Fajnie, że umiesz bawić się suwakami ale kolorystyka w ostatnich dwóch fotkach jest raczej mocno kiepska. Po drugie trafiłeś na nieciekawe oświetlenie a w takich warunkach, nie jest łatwo zrobić zdjęcie. Poza tym na 3 i 6 bałagan w kadrze, 8 centralny kard = nuda, 5 mogłaby być całkiem niezła ale trzeba by ją obrobić. Może jeszcze 2 ale trzeba by inaczej kadrować, na pozostałych nic nie ma, szkoda migawki.
    Nie mniej pracuj dalej.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Skellen
    Guest

Domyślnie

Panie MUNGO sory za przejezyczenie (p.s. lubie Monty Pythona).
    Co do reszty dzieki za ocene, co moge poradzic ;] nie mialem tego aparatu dlugo a moze nie mam do tego smykalki ? zobaczymy kiedy indziej ;]

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Nie od razu Kraków zbudowano Nie mów do mnie per Pan, bo jestem dwa lata młodszy od Ciebie i mimo wszystko trochę głupio się czuję
    Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    Mungo a na łagodnie usposobionego wyglądasz
    Ja jestem bardzo łagodny W taką pogodę naprawdę jest ciężko cyknąć coś dobrego. Teraz słoneczeko wychodzi, krokusy kwitną Ja właśnie dokładnie rok temu od fotografowania krokusów zacząłem swoją przygodę z fotografią na serio
    Pzdr!
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Skellen
    Guest

Domyślnie

Wracam po roku, ze stara galeria zdjęć bo z wakacji lub nawet przed, nie mialem czasu wczesniej na cokolwiek.

Zdjęcie podczas jazdy samochodem:

Mol maly wtedy kotek:

Nuda na parkingu:

Troche przeswietlone i nie mialem czasu zrobic go na czarno biale, ale motyw mi sie podoba:

I jeszcze na koniec moja tapeta swojego czasu, zdjecie kwitnacej wiśni:

p.s. obiecalem ze wroce kiedy sie poprawie, moze nastapila ta chwila, wiecej fotek wrzuce jak czas na to pozwoli :]

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...6c0f64584.html
    Automatyczny balans bieli nie zadział, czy sam poPSułeś to zdjęcie ?
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Skellen
    Guest

Domyślnie

tego juz nie pamietam, to bylo robione rok temu, jednak moge powiedziec ze nie obrabiam zdjec na pc, wiec nie zadzialal

Domyślnie

kurde zdjecia robione a to z pociagu, a to z jadacego auta- WTF? jakas prowokacja? przeciez nawet małpką mozna zrobic fajne zdjecia, nie trzeba puszek za 10kpln... no ale to.....?!
    EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
    www.djmal.pl

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów