puchar to pomysł niezwiązany z tym battle, taka tam luźna propozycja.
Jako cykl np 10 battle z punktami za miejsca w poszczególnych etapach.
Na zakończenie jakaś nagroda lub specjalne wyróżnienie usera na CB, cokolwiek. Liczyć się będzie regularność przystępowania do battle i zajmowanie punktowanych miejsc.
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
mysle ze to juz temat na osobny wątek
W pierwszym zestawie jedynka, w drugim zestawie tez jedynka. I pozamiatane. Ogolnie to cos za bardzo polska Wam ta bitwa wyszla. Za duzo wodki.
Próbowałem wziąść udział, niestety - w niedzielę wróciłem nieco za późno do domu, nie zdążyłem nawet zrzucić fot a te już były wystawione...
Ale - ad rem - drugi zestaw, jedynka. Bezdyskusyjnie. Rispekt dka autora. Swojego GNIOTA* już bym nie wrzucił
*) To nie jest moja niedoszła fota konkursowa![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Jakoś kompletnie nie trafiąją do mnie te "alkoholowe" foty, żeby nie powiedzieć, że irytują... :-?
W pierwszym zdecydowanie nr 1, choć nr 3 jest też niezłe. W drugimi podobnie wahałem się między 1 a 3
A tak na przyszłość:
jeżeli jest na przykład ze 30-stu uczestników (tak jak się teraz kolej szykuje) to dlaczego nie zrobić jednej MEGA sondy, bez zestawów? Wiem, że to się będzie ładowało pół godziny, ale przynajmniej będzie sprawiedliwie. W przeciwnym wypadku może być sytuacja taka jak ktoś opisał: w jednym z zestawów pojawi się fotka marna w otoczeniu totalnych gniotów. I ta marna fotka wygra całego battla bo zbierze 90% głosów...
EOS 90D (w sumie)