No i po finale. Serdecznie gratuluję zwycięzcom. Moje gołąbki doleciały na 4 miejscu, choć głosy w finale rozłożyły sie tak równo, że mało brakowało, a byłyby 3 pierwsze miejsca i 3 drugie
![]()
No i po finale. Serdecznie gratuluję zwycięzcom. Moje gołąbki doleciały na 4 miejscu, choć głosy w finale rozłożyły sie tak równo, że mało brakowało, a byłyby 3 pierwsze miejsca i 3 drugie
![]()
choroba, w rzece drugi, w samotności drugi ;-P
bardzo dziękuję za tak emocjonującą wyrownana końcowkę, gratuluję wszystkim na podium bo ciasno, gratuluje zwycięzcy i dziękuję za zabawę
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
no moja fota jest #3. Odziwo wygrałemsam sobie pogratuluje w tym momencie jak również i całej reszcie. Fajny był battle i emocje do samego końca
pozdro
trzeci. Wyjątkowo wyrównana walka była. Gratuluje kolegom z pierwszego i drugiego miejsca
Przepraszam za wielkość zdjęcia. źle mi się zresajzowało, i nie zauważyłem jak wysyłałem
Dokładnie to samo chciałem napisać.
Tyle, że ja bym kadrował z miejsca siedzącego (usiadł na siedzisku a nie kucnął przed nim) i trochę większą głębię ostrości zastosował - co by drugą stronę było wyraźniej widać. Jak dla mnie było by lepiej. Bardziej pod 'samotność' by mi to podchodziło, a nie pod zdjęcie huśtawki.
PS. Venio głosowałem na Ciebie od początku. Teraz ino myśle coś ty w Żywcu porabiał![]()
Zielony/masz szansęmyślę, że huśtawek nie braknie na naszych podwórkach..
Zielony dzióbku ty moj!masz u mnie soczek malinowy
a w Żywcu byłem wracając z Korbielowa
![]()
no a moje zdjecie 3 w zestawie drugim - krzyż...
No jak na pierwszy battle to i tak dobrze, ze chociaz do finalu doszedlem... nikt by sie tego nie spodziewal...:wink:
Dzieki za walke...
Pozdrawiam...
EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:
Gratulacje Venio (aha to huśtawka ;-) )
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
ja rowniez chyle czola :wink:
EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes: