Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 130

Wątek: [Battle]samotnosc ;)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
    Po co finał?
    Te które zdobędzie najwięcej głosów wygrywa. Koniec i kropka. Po co przedłużać ten battle?
    Wszyscy wiemy, że jak zwykle wygra ładne zdjęcie. Oby tym razem było choć trochę na temat.
    Nie do końca . Jeżeli w jednej grupie jest jedno zdjęcie przeciętne a reszta porażka , a w drugiej grupie znajdzie się jedno super-extra i kilka dobrych , to może okazać się że wygra to przeciętne , gdyż w otrzyma więcej głosów .

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Może coś o zdjęciach. Które wg was najlepsze? I czym się wyróżnia?
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

wg mnie to mało zdjęć ma związek z tytułem battla. Za trudny temat
    Skasowali mi ;(

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

za trudny? lol a po kazdym zlocie cb kazdy z uczestnikow ma po kilka samotność do pokazania na forum :} lol hehe
    a co do fot to #1 w drugim zestawie jest za wysokie... jak juz ustalamy rozdziałke to sie tego trzymajmy - to raz
    #5 w drugim zestawie mogło by wygrac gdyby nie to tragiczne światło. Jest okropne. Nie dosc ze połowy twarzynie widac to jeszcze musiałem rozjasnic monitor na maxa by dowiedziec sie co w ogole trzyma model. I nie mowcie ze mam źle ustawiony monitor...

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

suchyHc, od pierwszego krakowskiego zlotu CB, w zartach przewija nam sie taki topos "samotnosci", kiedy to plytkie zdjecie, zazwyczaj zyskuje glebi (niekoniecznie glebi ostrosci) jesli doda mu sie artystyczny tytul, idealnie do tego nadaje sie tytul "Samotnosc" to taki uniwersalny wytrych I domyslam sie ze wlasnie z tego powodu Venio m.in. zorganizowal battle.
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mimo wszystko myślę, że niektórzy się w to zaangażowali
    Skasowali mi ;(

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Ludzie ogarnijcie się troszku Jest temat samotnośc, każdy go przedstawił tak jak chciał. Nagle jakieś dziwne pomysły z nowymi zdjęciami... Może czas zacząc głosowac
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

nie wiem po co tyle kombinujecie. Niech bedzie tak jak zawsze - tak było dobrze i nikt nie marudził.

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Ok widzę, ze troszku namieszałem z tymi nowymi fotkami. dla mnie battle jest motywacją do ruszenia d...y i pstrykniecia czegoś z jednej strony a z drugiej chętnie ogladam tak rózne pomysły na interpretacje danego tematu. Stad pomysł, żeby na finał robić nowe foty, bo po prostu byłoby ciekawiej. Ale widzę, że raczej woli na nowe foty nie ma.
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Początki nałogu Awatar piszczal
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

może lepiej zrobić cykl battle, coś na wzor pucharu CB, naprzykład 10 ustawek, rozciągniętych w czasie, za miejsca przyznawane byłyby punkty, a osoba która , bedzie przez cały sezon trzymała najrówniejszy wysoki poziom zdjęć , zdobędzie ich na koniec najwięcej.
    aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów