Może coś o zdjęciach. Które wg was najlepsze? I czym się wyróżnia?
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
wg mnie to mało zdjęć ma związek z tytułem battla. Za trudny temat![]()
Skasowali mi ;(
za trudny? lol a po kazdym zlocie cb kazdy z uczestnikow ma po kilka samotność do pokazania na forum :} lol hehe
a co do fot to #1 w drugim zestawie jest za wysokie... jak juz ustalamy rozdziałke to sie tego trzymajmy - to raz
#5 w drugim zestawie mogło by wygrac gdyby nie to tragiczne światło. Jest okropne. Nie dosc ze połowy twarzynie widac to jeszcze musiałem rozjasnic monitor na maxa by dowiedziec sie co w ogole trzyma model. I nie mowcie ze mam źle ustawiony monitor...
suchyHc, od pierwszego krakowskiego zlotu CB, w zartach przewija nam sie taki topos "samotnosci", kiedy to plytkie zdjecie, zazwyczaj zyskuje glebi (niekoniecznie glebi ostrosci) jesli doda mu sie artystyczny tytul, idealnie do tego nadaje sie tytul "Samotnosc" to taki uniwersalny wytrychI domyslam sie ze wlasnie z tego powodu Venio m.in. zorganizowal battle.
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Mimo wszystko myślę, że niektórzy się w to zaangażowali![]()
Skasowali mi ;(
Ludzie ogarnijcie się troszkuJest temat samotnośc, każdy go przedstawił tak jak chciał. Nagle jakieś dziwne pomysły z nowymi zdjęciami... Może czas zacząc głosowac
![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
nie wiem po co tyle kombinujecie. Niech bedzie tak jak zawsze - tak było dobrze i nikt nie marudził.
Ok widzę, ze troszku namieszałem z tymi nowymi fotkami. dla mnie battle jest motywacją do ruszenia d...y i pstrykniecia czegoś z jednej strony a z drugiej chętnie ogladam tak rózne pomysły na interpretacje danego tematu. Stad pomysł, żeby na finał robić nowe foty, bo po prostu byłoby ciekawiej. Ale widzę, że raczej woli na nowe foty nie ma.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
może lepiej zrobić cykl battle, coś na wzor pucharu CB, naprzykład 10 ustawek, rozciągniętych w czasie, za miejsca przyznawane byłyby punkty, a osoba która , bedzie przez cały sezon trzymała najrówniejszy wysoki poziom zdjęć , zdobędzie ich na koniec najwięcej.
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L