-
Grip Canon 400D
Tak jak pisałem wystawiłem panu od gripów negatywa, oburzony przysłał mi oto wiadomość:,,
Witam,
Dziękuję bardzo za komentarz. Będę zmuszony odpłacić tym samym gdyż regulamin allegro mówi, że mam tydzień na wysłanie przedmiotu od zakończenia aukcji. A że Pan kieruje się emocjami i nie ma cierpliwości to nie moja sprawa. Aukcja została anulowana i zgłoszę to do allegro po upłynięciu tygodnia. Pozostali mnie zrozumieli, a Pan zaczął mnie wyzywać od oszustów. Miłego...
Pozdrawiam,"
Patryk
To ja mu nato:
,,O , dobra a wie pan że przez kup teraz została zawarta formalnie umowa kupna sprzedaży, a co się z tym wiąże czekam na towar, jak nie to skieruje sprawa do sądu. Kwota mała bo 300 zł z tego muszę wpłacić 30zł żeby sprawie nadać tok, no ale koszty sądowe trochę zjedzą Pana a przynajmniej nad gryzą. No i nauczka na całe życie, nie wystawiamy towaru którego nie posiadamy !!! Tak mówi regulamin allegro. A co do komentarza, nie zaprzeczy pan w pełni zasłużony. Przy pomne tu aukcje JEEPA został wylicytowany, wygrany. Taka sama historia koleś też nie miał towaru. Zgadnij jak się skończyła dla sprzedawcy. Handel to nie zabawa. Myślę że się dogadamy , pozdrowienia dla przesympatycznego pana Patryka i miłego dnia ,,randon’’
Uprawnienia umieszczania postów