I sie skończyły.... ma ktos jakies info czy będą jeszcze wystawiane?
I sie skończyły.... ma ktos jakies info czy będą jeszcze wystawiane?
Canon. skromnie: http://www.gregfoto.pl/gallery
Wyślij wiadomość do sprzedawcy z zapytaniem. I to raczej szybko bo pisał, że w czwartek bedzie jakaś dostawa![]()
40D, C 10-22, C 17-55 IS, C 50/1.8 II, C 70-300 USM IS
Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z
Żetelny to jakaś kpina, skontaktowałem się z innymi, odpowiedz dostali taką jak ja, Gripów nie ma; jadą, płyną, czy też lecą chyba z Japonii? Koleś sprzedaje towar którego nie posiada. Próbuje się z nim z kontaktować, koleś milczy jak grób. Poczekamy zobaczymy, inni zrobili przelew ja nie, to bezstresowo czekam bo cena atrakcyjna. No ale co najmniej 10 komentarzy negatywnych się szykuje jak nic. Pozdrowienia
Ostatnio edytowane przez randon ; 08-03-2007 o 23:04
W rzeczywistości szykuje się 10 negatywów !! bo gośc milczy na wszystkie sposoby !! Telefon - echo !! GG - echo !! mail - echo !! Jeszcze jestem cierpliwy ale ...... jak długo można !!
CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl
3000...w sumie fajna dniówka![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Koleś od gripów na Allegro Ożył oto cytat:
Witam,
Przepraszam, że nie idzie ze mną kontaktu złapać, ale pracuję i nie mam kiedy do kompa przysiąść... A telefonu aktualnie nie posiadam... Gripy powinny być jutro, bo nowy towar miał przyjść (stara dostawa niestety została wyprzedana zanim się aukcja na allegro skończyła)... Niepotrzebnie Pan robił przelew. Jeśli towar jutro nie dojdzie, to będę musiał Panu pieniążki odesłać... Dostawca mnie coś zawodzi i jaja wychodzą :/ Ale mam nadzieje że wszystko dojdzie do skutku. Odezwę się jutro i już wszystko będę wiedział.
Pozdrawiam,
Patryk
No to poczekam jeszcze trochę, i dopiero podejmę kroki prawne.
CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl
Zamienniki to nie będą. Pytałem go czy na pewno ORYGINAŁY Canona, napisał mi że nie ma ściemy oryginalne zapakowane w pudełka, ale z tego co widzę koleś zrobił aukcje, a sprzętu nie miał i teraz dwoi się i troi żeby go ściągnąć. No to czekamy bo cena 300zł okazyjna, ale cierpliwość kiedyś się skończy.
Canon 400D+kit
Ostatnio edytowane przez randon ; 09-03-2007 o 15:21