Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Wątek: BG-E3 w ciekawej cenie, ryzykowne :)

Domyślnie

I sie skończyły.... ma ktos jakies info czy będą jeszcze wystawiane?

Coś już napisał
    Miasto
    Głowno / Warszawa

Domyślnie

Wyślij wiadomość do sprzedawcy z zapytaniem. I to raczej szybko bo pisał, że w czwartek bedzie jakaś dostawa
    40D, C 10-22, C 17-55 IS, C 50/1.8 II, C 70-300 USM IS

Bywalec Awatar orte
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek Zobacz posta
    yyy spojrz na inne aukcje 9zl to teraz nawet jak powietrze przesylasz wiec 10zl za cos o takich gabarytach i wadze to jak za friko
    Bardziej mi chodziło o pobranie, bo koszt takiej wysyłki to 10 zl (12 priorytet)przy wadze 1kg, a to tyle nie waży
    Jak paczka zwykła 1 kg, to wysyłka kosztuje 6,50, a priorytet 8

Ale co tam, podliczając razem to i tak tanio jest
    Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
    10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z

randon
    Guest

Domyślnie Grip Canon 400D

Cytat Zamieszczone przez Bajo Zobacz posta
    gadałem z nim myśle że to żetelny człowiek od którego warto kupić. powiedział że gripy są z niemiec bo tam sprzęt jest tani, szkoda że go nie byłą jak ja za swój zapłaciłem 450 ziko !!!!
    Żetelny to jakaś kpina, skontaktowałem się z innymi, odpowiedz dostali taką jak ja, Gripów nie ma; jadą, płyną, czy też lecą chyba z Japonii? Koleś sprzedaje towar którego nie posiada. Próbuje się z nim z kontaktować, koleś milczy jak grób. Poczekamy zobaczymy, inni zrobili przelew ja nie, to bezstresowo czekam bo cena atrakcyjna. No ale co najmniej 10 komentarzy negatywnych się szykuje jak nic. Pozdrowienia
    Ostatnio edytowane przez randon ; 08-03-2007 o 23:04

Początki nałogu Awatar ecki74
    Miasto
    Mikołów

Domyślnie

W rzeczywistości szykuje się 10 negatywów !! bo gośc milczy na wszystkie sposoby !! Telefon - echo !! GG - echo !! mail - echo !! Jeszcze jestem cierpliwy ale ...... jak długo można !!
    CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk

uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

3000...w sumie fajna dniówka
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

randon
    Guest

Angry Grip Canon 400D

Koleś od gripów na Allegro Ożył oto cytat:
    Witam,
    Przepraszam, że nie idzie ze mną kontaktu złapać, ale pracuję i nie mam kiedy do kompa przysiąść... A telefonu aktualnie nie posiadam... Gripy powinny być jutro, bo nowy towar miał przyjść (stara dostawa niestety została wyprzedana zanim się aukcja na allegro skończyła)... Niepotrzebnie Pan robił przelew. Jeśli towar jutro nie dojdzie, to będę musiał Panu pieniążki odesłać... Dostawca mnie coś zawodzi i jaja wychodzą :/ Ale mam nadzieje że wszystko dojdzie do skutku. Odezwę się jutro i już wszystko będę wiedział.
    Pozdrawiam,
    Patryk
    No to poczekam jeszcze trochę, i dopiero podejmę kroki prawne.

Dopiero zaczyna Awatar luckylucas
    Miasto
    Kościan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez randon Zobacz posta
    Koleś od gripów na Allegro Ożył oto cytat:
    Witam,
    Przepraszam, że nie idzie ze mną kontaktu złapać, ale pracuję i nie mam kiedy do kompa przysiąść... A telefonu aktualnie nie posiadam... Gripy powinny być jutro, bo nowy towar miał przyjść (stara dostawa niestety została wyprzedana zanim się aukcja na allegro skończyła)... Niepotrzebnie Pan robił przelew. Jeśli towar jutro nie dojdzie, to będę musiał Panu pieniążki odesłać... Dostawca mnie coś zawodzi i jaja wychodzą :/ Ale mam nadzieje że wszystko dojdzie do skutku. Odezwę się jutro i już wszystko będę wiedział.
    Pozdrawiam,
    Patryk
    No to poczekam jeszcze trochę, i dopiero podejmę kroki prawne.
    Tez mi gość podobnie odpisał tylko, że ja brałem za pobraniem. Tak to jest jak wystawia się coś czego nie ma. No i oby to były oryginały a nie zamienniki

Początki nałogu Awatar ecki74
    Miasto
    Mikołów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luckylucas Zobacz posta
    Tez mi gość podobnie odpisał tylko, że ja brałem za pobraniem. Tak to jest jak wystawia się coś czego nie ma. No i oby to były oryginały a nie zamienniki
    Jak to będzie zamiennik to chyba osobiście z nim się "przejadę" !!
    CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk

uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl

randon
    Guest

Domyślnie

Zamienniki to nie będą. Pytałem go czy na pewno ORYGINAŁY Canona, napisał mi że nie ma ściemy oryginalne zapakowane w pudełka, ale z tego co widzę koleś zrobił aukcje, a sprzętu nie miał i teraz dwoi się i troi żeby go ściągnąć. No to czekamy bo cena 300zł okazyjna, ale cierpliwość kiedyś się skończy.

Canon 400D+kit
    Ostatnio edytowane przez randon ; 09-03-2007 o 15:21

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów