Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: compact battery Pack do 580 EX

Mieszany widok

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Hmm... rozumiem, że wszystko było dobrze podłączone. A może w menu lampy nie dopuściłeś zewnętrznego źródła? Albo coś w tym stylu. Nie jestem pewien czy tam nie trzeba czegoś w menu ustawić a nie mam w tej chwili instrukcji pod ręką.
    Jeżeli wszystko zrobiłeś prawidłowo to będę zdziwiony, że nie chce działać a panów z Fotokonsorcjum czeka przykra rozmowa...
    FOTOINKWIZYTOR

Miasto
    Łódź

Domyślnie

hmm... też początkowo pomyślałem, że trzeba lampę "naprowadzić" na to, że chcemy używać dodatkowego zasilania. Jest opcja w CFn (nr7) i dwie możliwości: zasilanie wew i zew oraz tylko zasilanie zew. Co bym nie ustawiał reakcji brak.
    Jeśli chodzi o Fotokonsorcjum to na ich usprawiedliwienie jest fakt, że jeden z Panów stwierdził: "z tego co on wie....." oraz "ale głowy to on sobie nie da uciąć, że....."

A tak w ogóle jeśli, ktoś poczuje chęć posiadania takiego Packa (oczywoście nie do 540 EZ), to zapraszam niedługo do działu SPRZEDAM (oczywiście za rozsądną kaskę:razz: )

Pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    PS

wkradł się błąd

powinno być : (oczywiście nie z 580 EX)

z 540 EZ działał bez zarzutu, a z tego co wyczytałem z instrukcji 550 Ex też działa z sześciobateryjnym Packiem
    Ostatnio edytowane przez grebog ; 10-03-2007 o 01:15 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów