Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: compact battery Pack do 580 EX

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Masz miernik? Zmalowal bys schemat polaczenia i jak sa wyprowadzone we wtyczce styki do lampy.
    ...

Miasto
    Łódź

Domyślnie

Dla kogo jak dla kogo, ale dla Ciebie jestem skłonny porozkręcać pack (ciut żal :sad: ) i sprawdzę jak jest to połączone - wtyczka jest trzypinowa. Pomierzę napięcia i coś wyskrobię choć elektrykiem nie jestem . Niestety dopiero w połowie przyszłego tygodnia (trochę "niewyróbka" czasowa).

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Ja to tam malo wazne Ale mysle, ze na forum bedzie wiele bardzo wdziecznych Ci osob za poswiecony czas i pojawi sie pewnie pare samorobek

Jak juz lapiesz za srubokret to rob przy okazji zdjecia (przydadza sie). Tylko aparatem z karta w srodku, nie tak jak ja podczas rozkrecania gripa Jak trafisz na jakas elektronike to walnij zdjecie plytki z obu stron tak aby bylo widac oznaczenia na elementach (o ile jakies sa ).
    ...

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Mnie cieszy fakt, że chłopaki z wiadomego sklepu mieli rację bo bym ich niesłusznie objechał. Sam byłem bliski kupna tego packa na R-14 do 580 EX. Dłuższa seria z takim zestawem baaardzo mnie cieszy
    FOTOINKWIZYTOR

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Sam byłem bliski kupna tego packa na R-14 do 580 EX. Dłuższa seria z takim zestawem baaardzo mnie cieszy
    Czy dobrze zgaduje ze wieczorem zamierzasz obiec jakis caly samolot rejsowy dookola oswietlajac go calego skutecznie 580tka?

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nie Vitez. Czasami robię reporterkę dla portu i na sali odpraw nie jest za widno. Ale do ślubu w "dynamicznych" momentach lubię walnąć serią (niekoniecznie w kościele) i już nie raz miałem "czarne" zdjęcia.
    FOTOINKWIZYTOR

Coś już napisał Awatar 3SA

Domyślnie Beefing up your flash

Dla zainteresowanych tematem proponuję artykuł Davida Burren'a, niestety po angielsku.

http://burren.cx/photo/flash_power.html

Pozdrawiam
    Bartek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów