Masz miernik? Zmalowal bys schemat polaczenia i jak sa wyprowadzone we wtyczce styki do lampy.
Masz miernik? Zmalowal bys schemat polaczenia i jak sa wyprowadzone we wtyczce styki do lampy.
...
Dla kogo jak dla kogo, ale dla Ciebie jestem skłonny porozkręcać pack (ciut żal :sad: ) i sprawdzę jak jest to połączone - wtyczka jest trzypinowa. Pomierzę napięcia i coś wyskrobię choć elektrykiem nie jestem. Niestety dopiero w połowie przyszłego tygodnia (trochę "niewyróbka" czasowa).
Ja to tam malo wazneAle mysle, ze na forum bedzie wiele bardzo wdziecznych Ci osob za poswiecony czas i pojawi sie pewnie pare samorobek
Jak juz lapiesz za srubokret to rob przy okazji zdjecia (przydadza sie). Tylko aparatem z karta w srodku, nie tak jak ja podczas rozkrecania gripaJak trafisz na jakas elektronike to walnij zdjecie plytki z obu stron tak aby bylo widac oznaczenia na elementach (o ile jakies sa
).
...
Mnie cieszy fakt, że chłopaki z wiadomego sklepu mieli rację bo bym ich niesłusznie objechał. Sam byłem bliski kupna tego packa na R-14 do 580 EX. Dłuższa seria z takim zestawem baaardzo mnie cieszy![]()
FOTOINKWIZYTOR
Nie Vitez. Czasami robię reporterkę dla portu i na sali odpraw nie jest za widno. Ale do ślubu w "dynamicznych" momentach lubię walnąć serią (niekoniecznie w kościele) i już nie raz miałem "czarne" zdjęcia.
FOTOINKWIZYTOR
Dla zainteresowanych tematem proponuję artykuł Davida Burren'a, niestety po angielsku.
http://burren.cx/photo/flash_power.html
Pozdrawiam
Bartek