Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: zużycie prądu

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    JaBlam - nie chciałem Cię obrazić i mam nadzieję, że tego nie zrobiłem

Ale przeciez mnie nie obraziles! Ja tylko wspolczuje!... kurde ale jazda. CHyba bym pobil takich ludzi. Podejrzewam ze doskonale zdaja sobie sprawe ile to kosztuje i szukaja tylko pretekstu. Ja kiedys mieszkalem u malzenstwa ktore zawsze dodawalo sobie do rachunkow 100-200 zl miesiecznie. poczekalem 3 miesiace i oglosilem wyprowadzke. Na pismie wypowiedzenia napisalem ze ze zlodziejami nie bede sie zadawal a dodatkowo glupio im sie zrobilo bo dysponowalem wydrukami za media. I zadnych podwyzek nigdzie nie oglaszali...
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Podejrzewam ze doskonale zdaja sobie sprawe ile to kosztuje i szukaja tylko pretekstu
    dokładnie, widzę, że wiesz o co chodzi. teraz jadę na EDGE i chyba muszę wziąść Z Orange usługę internetu za 110 złotych zdziercy ale innego wyjścia nie mam. każdy kabel będzie cięty.
    dzisiaj podczas kłótni usłyszałem argument, że przez kabel z internetu płynie prąd szkoda, że ten prąd nie kopnął osoby która cięła kabel

także od dzisiaj EDGE chyba, chociaż koszty są ogromne
    I am FX

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Przeprasza a czy ty wynajmujesz u kogos czy to zupelnie ina hostoria? Jesli oczywiscie nie tajemnica
    Jarek
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

qwa z kim Ty mieszkasz? bo czytam i nie wierze

w domu rodziców ja mam w polsce wszystko elektryczne... kuchenke ogrzewacz przepływowy wody nawet ogrzewanie podłogowe w łazience jest elektryczne, pralko-suszarka ojciec dogrzewa sie piecykiem elektrycznym bo lubi saune i rachunek nie przekroczył zima 500 zł tojakas parnoja chyba im sie licznik zepsuł w tv gdzies widziałem ze koles dostał ni z tego ni z owego 4i poł koła rachunek za prąd najpierw mało zawału nie dostała później sie okazało ze kólko z niewyjasnionych przyczyn zacżeło sie kręcic 20x szybciej
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 04-03-2007 o 23:03
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Początki nałogu Awatar Saurus
    Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie

To u mnie w domu gdzie codziennie co najmniej 2 komputery długo chodzą a w pokoju mam terraria które łącznie z kolejne 400W ciągną 12 godzin na dobę nie ma takich rachunków jak rzekomo ten komputer sam ciągnie Swoją droga współczuję. Na każdym kroku się natykamy na debili, ale w na takich i w takim stopniu - to już udręka. Nie masz ochoty przejść do rękoczynów czasem?
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
    "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Początki nałogu
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

wyprowadz sie jak najszybciej bo to jacys chorzy ludzie, dzis tna kable jutro siekiera w kompa a pojutrze w plecy
    350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Ej.. spokojnie.. a moze to rodzice? Kolega nie odpowiedzial i z sadami sie wstrzymac. Jesli to Najmujacy to ja bym ich szybko pozegnal...
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Albo żona
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

zawsze tak mieli czy ostatnio im sie pogorszylo?
    kumpel w lublinie mial troche podobne przejscia ze wspollokatorem, moze nie tak drastyczne (ciecie kabli) ale byly.
    ostatecznie moj kumpel zostal a tamten sie wyprowadzil
    Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Albo żona
    hehehe

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Albo żona
    Zone ma wporzadku, jestem z Nia na roku
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów