Niestety kolega mkwiek nas opuścił??: W tej chwili po cichu kombinuje z dostępem radiowym, ale sam nie wie ile to może potrwać.
Niestety kolega mkwiek nas opuścił??: W tej chwili po cichu kombinuje z dostępem radiowym, ale sam nie wie ile to może potrwać.
jezu toz to 21 wiek, jak mozna byc tak ciemnym???
wszyscy z tego kraju uciekna to kaczki zrobia monarchie
glabami da sie rzadzic w nieskonczonosc
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
chłopaki, jestem ale tylko moment bo jestem w kafejce.
niestety to rodzice, mieszkam u nich z rodziną bo na razie nie ma innego wyjścia
patrz, wyżej, ja też nie wierzę, ale rachunków pokazać mi nie chcą
mam, ale nie chcę być tacy jak oni i wykazuje się cierpliwością
wyprowadzę, jeszcze w tym roku, na razie mam piąty rok do skończenia, potem praca i wyprowadzka.
cóż, zawsze wykazywali się niską wiedzą techniczną. ale ta sprawa to bardziej świadome działanie na złość w celu przerwania moich studiów
i oby nic więcej :P
jak widzicie, efekt został zrealizowany. nie mam dostępu do neta i w tych warunkach została mi jedynie możliwość BlueConnect itp.
ceny wysokie bo 120 zł ale trudno. w przyszłym tygodniu mam nadzieję wrócić na łono internetu. jestem w zasięgu UMTS więc z szybkością nie powinno być problemu. ograniczenia przesyłu to 4 GB, więć e-mule pójdzie w zapomnieniechyba, że w tzw hot spotach gdzie jest szybki internet za darmo.
ta afera ma głebokie korzenie która bardzo ciężko wytłumaczyć poprzez krótki wątek. ja nie widzę w tym mojej winy, chyba, że jako moją winę traktujemy to, że się kiedyś urodziłem.
po prostu u mnie nie ma i nie było nigdy miłości rodzicielskiej itp, ale dość już bo to nie forum do takich rzeczy.
I am FX
coz moge powiedziec, "mamo to siok"
wspolczuje ;(
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
na gadu bym napisal <glaszcze> ale to nie gadu.. przykra sprawa. ukonczenia roku i dobrze platnej pracy zycze![]()
hmmm...podobno wszyscy wielcy mieli trudne poczatki![]()