Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: EOS + EF-S 18-55mm + konwerter szerokokatny ?

Othbaal
    Guest

Domyślnie EOS + EF-S 18-55mm + konwerter szerokokatny ?

Witam

jestem nowy, nie wiem czy pisze w dobrym miejscu, jesli nie prosze o poprawke.
    Mam takie male pytanie, czy mozliwe jest i jak by to wygladalo gdyby do standardowego kitowego obiektywu Canona EF-S 18-55 podpiac szerokokatny konwerter ?? cos takiego http://www.allegro.pl/item168322815_..._warszawa.html
    Czy probowal ktos czegos takiego ??? Zalezy mi bardzo na szerokim kacie, a nie stac mnie chwilowo na nic lepszego

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Dać to się da, ale sądze że wyglądało by to (zdjęcia znaczy się) dramatycznie...
    Moim zdaniem szkoda wydawać pieniądze na takie rzeczy...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Początki nałogu Awatar Saurus
    Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie

Widać piękną beczkę na samplu z aukcji z założonym tym czymś, za PRLu może budowano krzywo ale nie w taki sposób
    http://www.eltec.pl/serwer/daleko1.jpg
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
    "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

ale lipa
    i to nie z powodu beczki

Bywalec Awatar qwerty1237
    Miasto
    nad morzem

Domyślnie

No te rogi nie wygladaja rewelacyjnie...
    D700 + N24-70/2.8 + MB-D10 + SB-900 + Slik 700DX Pro + URBAN GEAR U120 Naneu Pro + Canon IXUS 850IS + PQI mPack P800 40GB + inne duperele

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Uzyj opcji szukaj.. Juz dawno odpowiedzialem ta te pytanie i sam tego uzywam..............

http://canon-board.info/showthread.p...highlight=King

zajrzyj tutaj.. gdzies tam w koncowych odpowiedziach masz fotki z takim konwerterem.
    Tyle ze ja podpinalem go do Tamrona 17-50 i mam taki na 67 mm wiec nie musze uzywac zadnych redukcji.. ale z tego co pamietam na 58 mm jeszcze szybciej dostaniesz. Abberacje czasem wystapia ale na moim nie ma az takiej beczki jak widzialem tutaj na samplu z autkiem. Ja mam konwerter Digital King. Zaplacilem 245 zl.. do tego co potrzebuje to starcza mi. Na twoje pytanie musisz sobie odpowiedziec sam udajc sie do sklepu i pomierzyc rozne. Gotowej ci nikt nie da. Ja tez musialem ruszyc tylek bo na forum tylko na gdybaniu sie konczylo
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 04-03-2007 o 17:35
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uprawnienia umieszczania postów