Cholera zdjęcia! Wiedziałem, że o czymś zapomnieliśmy!:-|
Plener, khem (jak się chrząka na piśmie?) 'plener' przez pogodę i kapitana który razem ze statkiem dał dyla przed czasem był wybitnie stacjonarny i sprowadzał się głównie do gawędzenia i uzupełniania płynów![]()
Niemniej było bardzo sympatycznie i mam nadzieję, że wkrótce spotkamy się ponownie!![]()
Trochę późno było i pogoda nie dopisała. W sumie było parę zdjęć, testowych oczywiście
Beatx miał ze sobą tamiego 70-200, a lempl konweter kenko, chętnie podpiąłem by mieć jakieś zdanie.
Ogólnie oceniam spotkanie b.pozytywnie, to miłe pogadać o naszym hobby w gronie paru osób.
Może 28-go spotkamy się wcześniej i coś się uda "strzelić"?
C-F-K - forever
Spotkanie było bardzo miłe , gawędziło sie "uroczo" ( jeśli można tak określić gawędzenie ). Pomacaliśmy trochę sprzętu, zyskaliśmy sporo wiedzy na temat "firm kurierskich". Dzięki wszystkim za spotkanie i do następnego !
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
Co tak cicho? Gdzie się panowie umawiamy tym razem?
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
Akurat 16-18 sierpnia wpadam do Szczecina i gdyby w tym terminie było spotkanie, to chętnie się przyłączę.
Witam!
Jestem znów w Szczecinie na chwilkę. Dziś córka rezerwuje u mnie cały dzień. Jutro t.j. 28 będę miał trochę zamieszania związanego z wyjazdem powrotnym we wtorek rano i nic w związku z tym nie mogę obiecać. Jakby co jestem na tel.
C-F-K - forever