Na wstępie witam serdecznie.
Mam na imię Jarek. Co prawda mnie nawet amatorem trudno nazwać ale chętnie spotkałbym się w gronie bardziej doświadczonych kolegów.
pozdrawiam serdecznie
J.
Na wstępie witam serdecznie.
Mam na imię Jarek. Co prawda mnie nawet amatorem trudno nazwać ale chętnie spotkałbym się w gronie bardziej doświadczonych kolegów.
pozdrawiam serdecznie
J.
Ja byłbym za architekturą. Uważam ,że w Szczecinie jest mnóstwo pięknych "budowli" które mają duży potencjał.
Pozdrawiam!
R.I.P. Canon EOS400D + Sigma 24-60 f:2,8 EX DG + ef 50mm f1:1,8 MKII + Tamron 55-200mm f1:4-5.6 Di II MACRO+ Grip JENIS C400DP + plecak Lowepro R.I.P
Z tym "mnóstwo" to bym raczej nie przesadzałcoś tam jednak znajdzie do focenia. W perspektywie możnaby battla zrobić w sierpniu na Szczecin.
C-F-K - forever
Jakby można zorganizować wejściówki na stocznie Szczecińską, to dopiero ciekawe miejsce...Ktoś się orientuje czy coś takiego jest w ogóle możliwe (dobrze by było samemu, oczywiście po przeszkoleniu BHP szybkim) ?
Ostatnio edytowane przez Vizzle ; 20-06-2008 o 06:58
Do stoczni najłatwiej wejść jak jest wodowanie, wtedy wpuszczaja bez przepustki i można focic do woli.
ArtMag
A może, wynająć w ciekawych ( fotograficznie ) godzinach statek wycieczkowy . Co prawda standardowa trasa wycieczki jest trochę sztampowa, ale przy czarterze pewnie by można ją nieco uatrakcyjnić.
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez piotrek72t ; 24-06-2008 o 18:41
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
O stoczni na grupowy plener można zapomnieć jeśli nie ma się poparcia kogoś wysoko postawionego. Jedna osoba może by coś sobie załatwiła, ale wątpie czy znajdzie się odwarzny który weźmie na siebie odpowiedzialność za grupę nieznajomych osób 'napalonych' na zdjęcia.
Lepiej pomyślcie o "Wiskordzie" ...puki jeszcze coś tam jest, bo złomiarze nie zasypują gruszek w popiele.
Canon F1new (AE Finder FN, AE Power Winder FN), Canon F1new (Eye-Level Finder FN), FD 28/2,8, FD 50/1,4, FD 55/1,2 SSC, Tokina AT-X 90/2,5 macro FD, Tokina AT-X macro extender, Tokina AT-X 80-200/2,8 FD, Canon Extender FD 2x-B, Canon 40d, Tamron 17-50/2.8, Metz 58 AF-1, Rolleiflex 2.8F (Xenotar)
Witajcie!
Niestety musze się zgodzić z kolegą wyżej, bez wójka czy ojca w stoczni niema szans na to żeby wejść bezproblemowo:-|....ale zawsze można skorzystać z dziur w ogrodzeniu i wejść niedokońca legalnie![]()
Pozdrawiam
R.I.P. Canon EOS400D + Sigma 24-60 f:2,8 EX DG + ef 50mm f1:1,8 MKII + Tamron 55-200mm f1:4-5.6 Di II MACRO+ Grip JENIS C400DP + plecak Lowepro R.I.P
To odpada GoRo... dla mnie przynajmniej. Nie lubię żadnych takich na krzysia. Zresztą może to dobre dla innego jak się "upodobni". Wątpię by zdało to egzamin np. dla grupy 6 facetów z lufamiafera będzie niepotrzebna kompletnie bez gwarancji na coś ciekawego. To już wolę "Rejs". Mogę robić za KaOwca
![]()
Ostatnio edytowane przez Mellan ; 24-06-2008 o 21:05
C-F-K - forever