....możecie mnie dopisać do listy. Może majówka? Pewnie wielu z nas będzie miało więcej czasu w tych dniach, niż na codzień.
Rowniez bylbym zainteresowany jakims plenerkiem jesli jeszcze aktualne.
Przy okazji witam sie!
Jakby w lipcu to chętnie bym przystał. Nie zna ktoś jakiegoś ładnego hoteliku-dworku na uboczu w ładnej okolicy? Znam parę modelek.... można coś zorganizować do fotografowania, bo te osiedla...hmmm
C-F-K - forever
no to kurczę pamiętajcie jeszcze o mnie, też się piszę i czekam na dokładniejsze info co i kiedy, było by miło czegoś nowego się nauczyć i trochę podpatrzeć fachowców, mieszkam 100 km od Szczecina ale jak dostanę info to będę :-)
EOS 400D, Canon 24-70 f/2.8L USM, SIGMA 17-70 mm f/2.8-4.5, SIGMA 70-300 mm f/4.5-5.6, Speedlite 580 EX II
ja tez ja tezchętnie się dołączę - nie ukrywam, że wymiana doświadczeń bardzo mnie interesuje, jestem raczej początkującym a mam mało okazji pofocić z braku czasu - praca.
Pogoda się zaczyna robić, aż ciężko w domu usiedzieć Z przyjemnością do Was dołączę.
Wczoraj pochodziłem trochę w okolicach ul. Wyszyńskiego i zamku, hmm pomału pieknieje nam Szczecin
Niedaleko mamy Ogród Dendrologiczny w Przelewicach w maju będzie tam przepięknie ja się wybieram
Ostatnio edytowane przez drakon ; 23-04-2008 o 11:31
40D... 5DII... kit... C70-200/2,8... C17-40/4... C100IS...580EXII...statyw...monopod
a polecam okolice szczecina - Cedynia , rezerwat bielinek . wrzosy Cedynskie , rozlewiska kostrzyneckie![]()