Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 110

Wątek: Plener w Szczecinie

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Tylko bardzo żałuję, że proponuję plener, w którym nie wezmę czynnego udziału :sad: a mam ogromną chrapkę na pofocenie rowerzystów in action.
    Wiem, wiem - trąci to trochę hipokryzją . Ale cóż, skoro klonik dostał zapału do ścigania się, to obiecuję być po drugiej stronie obiektywu (choć uprzedzam - nie jestem prześliczny ).
    EOS i nie tylko...

Bywalec
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Tylko napisz gdzie i kiedy ma się odbyć ten rajd, jeśli tylko mnie praca nie dopadnie to się pojawie no i jak niebo nie będzie przeciekało bo trochę sprzętu szkoda
    40D... 5DII... kit... C70-200/2,8... C17-40/4... C100IS...580EXII...statyw...monopod

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Miejsce: róg Batalionów Chłopskich i Kopalnianej (to droga do hoteliku/knajpki nad jeziorem Szmaragdowym). Tutaj mapka trasy: http://www.gryfmaraton-mtb.pl/source/mapa_s2.html
    Czas: 18.05.2008 r. start wyścigów około godziny 11.00.

Moim zdaniem, warto być tam wcześniej po to, aby znaleźć ciekawe miejsce na trasie i je obstawić. Sprzyja to na pewno pedałującym fotografom , ale myślę, że i piechurzy spokojnie dadzą radę.
    Z tego, co widziałem w minioną niedzielę, właśnie piechurom polecałbym obstawiać trasę Gryfika. No chyba, że ktoś ma ambicję focić jedynie robocopy jadące dystans 70 km
    EOS i nie tylko...

Bywalec
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Taki mały OT byłem dzisiaj w Przelewicach i stwierdzam że jeszcze trochę za wcześnie, jeszcze ze 2-3 tygodnie zanim wszystko na dobre rozkwitnie
    Z roku na rok wygląda ten park coraz gorzej
    40D... 5DII... kit... C70-200/2,8... C17-40/4... C100IS...580EXII...statyw...monopod

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Zasmuciłeś mnie tymi Przelewicami . Ostatnio odwiedzałem tamtejszy ogród jakieś 3 lata temu. Bywałem tam bardzo regularnie a właśnie przełom kwietnia i maja był zawsze najpiękniejszy. Aż mnie kusi, aby pojechać i sprawdzić osobiście, czy faktycznie jest coraz gorzej. Szkoda jedynie, że doba ma tylko 24 godziny a tydzień tylko 7 dni .

Ale kończąc OT, pisze się ktoś na plener na GryfMaratonMTB?
    EOS i nie tylko...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

No cóż... czas mija a chętnych brak. Czyżby sprawił to sportowy charakter proponowanego przeze mnie pleneru? Czy faktycznie wszyscy wolą stacjonarne, miejskie focenie
    Jako, że pedałować i focić równocześnie mi się nie uda, to tak czy owak wręczę aparat żonie i zobaczymy co z tego wyjdzie.8)
    EOS i nie tylko...

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

BTW czy ktoś wie coś na temat możliwości wynajęcia studia w Sznie ? Chodzi mi po głowie taki pomysł na warsztaty. Oczywiście jako słuchacz - może jest ktoś chętny na poprowadzenie ?

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrr Zobacz posta
    BTW czy ktoś wie coś na temat możliwości wynajęcia studia w Sznie ? Chodzi mi po głowie taki pomysł na warsztaty. Oczywiście jako słuchacz - może jest ktoś chętny na poprowadzenie ?
    Też myślę o tym. Wysłałem maila do pewnego człowieka z zapytaniem o poprowadzenie warsztatu, ale z przyczyn obiektywnych kontakt z nim jest dość utrudniony, więc czekam.
    Wcześniej zaproponowałem termin 5-6 lipca, ale zaszły drobne zmiany i byłoby to możliwe jak dla mnie w dn. 12-13 lipca. To tak prywatnie z mojej strony.
    Oczywiście gorąco popieram zorganizowanie czegoś wcześniej, bez mojego udziału. Ważne, by coś zaczęło się dziać w Szczecinie. Później zawsze będzie już łatwiej slrzyknąć ludzi i się zorganizować.
    C-F-K - forever

Bywalec

Domyślnie

Jak kto ma chęć niech wpadnie w sobotę o 9tej na Różankę. Będzie prawdopodobnie kilka osób z CF. No i moja skromna osoba.

Domyślnie

Byłem ostatnio w Przelewicach... cieniutko, nie ma fotografować, możecie iść również dobrze do Kasprowicza, jestem mega rozczarowany!

Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów