na ryby tam jeździłem...
OK, zero ryb...darujcie chłopaki...
Zaproponuję termin 5-6 lipca. Inwazja na centrum miasta i street grupowy, w alternatywie jakiś motel na uboczu i parę modelek. Tak, ale nie mam motelu na uboczu do zaproponowania, oczywiście w korzystnych okolicznościach przyrody.
Nawet nie przypuszczałem, że taki odzew będzie!
Zróbmy coś, na litość boską...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nabrałem zapału do tego pomysłu na street... można zrobić trochę szumu wokól, jakieś ogłoszenia w prasie, może dzieciaki z plastyka zrobiłyby jakiś happening na podzamczu?... córa się tam uczy, więc coś by zorganizowała, mimo że wakacje, jestem pewien.
Ostatnio edytowane przez Mellan ; 25-04-2008 o 01:33 Powód: Automerged Doublepost
C-F-K - forever
to co mówi "Mellan" - myślę, że się przyjmie, kurczę skoro Warszawa, Kraków itd. mogą to co Szczecin i okolice gorszy ma być.....
A więc do rzeczy - konkrety: termin i miejsce - czy 5 - 6 wszystkim odpowiada? brakuje jeszcze dokładnego miejsca i programu....
Przyznam się,że nie miałem jeszcze okazji brać udziału w podobnym plenerze, ale systematycznie otrzymuję zaproszenia na plener do Warszawy i innych miast z www. e-cyfrowe.pl - http://www.e-cyfrowe.pl/baza-wiedzy....Fotografowanie - gdzie bardzo profesjonalnie jest to przygotowane, oczywiście z wpisowym i to nie małym, ale sama koncepcja i plan jest godny polecenia, myślę, że "MY" nie będziemy gorsi :-)
EOS 400D, Canon 24-70 f/2.8L USM, SIGMA 17-70 mm f/2.8-4.5, SIGMA 70-300 mm f/4.5-5.6, Speedlite 580 EX II
W lipcu bardzo chętnie ale dlaczego mamy odpuścic piękny maj?
40D... 5DII... kit... C70-200/2,8... C17-40/4... C100IS...580EXII...statyw...monopod
Swego czasu bylo cos takiego jak foto-day organizowane poprzez portal mmszczecin.pl Nawet jakies konkursy na najlepsze foty byly organizowane.
Z ciekawych miejsc moge polecic stara fabryke (ruiny juz w zasadzie) w okolicach osiedla Reda. Przy ogrodkach dzialkowych.
ja proponuje najpierw spotkać sie w realu porozmawiać o pomysłach i potem ustalać co i jak na lipiec, wiec kto jest ze szczecina i okolic-spotkanie organizacyjne bo tak przez pisanie postów na forum to widzę ze juz kilka miesięcy sie zbieracie na ten plener![]()
Wiele osób wyraża zainteresowanie i akces, myślę że impreza ma szansę wypalić. Forum daje tą fajną możliwość by w jednym miejscu powiedzieć coś do wszystkich. Mam pewne doświadczenia w organizowaniu, tylko tak się składa, że jestem nieco "wyjechany" i na ew. spotkanie org. teraz nie przyjadę.
Myślę, że żeby coś dobrze przygotować musi być na to trochę czasu. 2 miesiące jest w sam raz, jak dla mnie.
C-F-K - forever
Majjj
ddarc ....Canon 50D,30D,C 24-105 F4,Samyang 8mm,C 70-200 F4 ,Kit18-55 II,580EX,SLIK PRO 340 DX,
To ja z troszkę innej beczki.
Wczoraj, w bardzo malowniczej okolicy odbył się Gryf Maraton MTB. Nic nie sfociłem, bo byłem po drugiej stronie obiektywu, ale przynajmniej trzech canonierów do mnie (i mojego syna mierzyło). W związku z tym mam 2 pytania:
1. Koledzy canonicy, pochwalicie się dorobkiem z imprezy?
2. Skoro lipiec jest daleeeko przed nami i niektórzy nieśmiało proponują maj, to może pomyślmy o 18-tym maja. Będzie wtedy okazja sprawdzić się w trakcie drugiej edycji Gryfa.
Na taki plener zapiszę się chętnie, ale raczej na modela :wink: - mój pięciolatek "załapał" właśnie "korbę" i od wczorajszego popołudnia czeka na kolejną edycję :grin:
To jak? Piszecie się na mniej industrialny a bardziej plenerowy plener?Przyznam się, że chętnie zobaczyłbym jego efekty
![]()
EOS i nie tylko...
Zaproponowałem lipiec, bo będę miał czas i sposobność.
Ale myślę, że więcej okazji jak ta, którą proponuje Kamyczek to tylko lepiej, by środowisko w Szczecinie zyskało na możliwościach wymiany doświadczeń i poznania się. Tylko przyklasnąć![]()
C-F-K - forever