Phi.. tyle bylo chetnych do opini i nikt nie zaglada)
Phi.. tyle bylo chetnych do opini i nikt nie zaglada)
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Dobrze ze jest tyle kombinacji (mozna 16 aparatow wyzwolic jednym pilotem pamietajac ustawienia do kazdego) bo jakby byl jeden to bysmy sobie w zasiegu 20 metrow nawzajem migawki wyzwalali))
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
No doszło - z przedpłatą na konto było więc sprzedawca jest niby OK, tylko że
NIE DZIAŁA !!! .
Plastik z bateryjki w odbiorniku zdjąłem - napięcie sprawdziłem voltomierzem bateria jest OK ale odbiornik jest DEAD - nic nawet dioda się nie świeci
Ciekawe jaki będzie "ciąg dalszy"![]()
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Czyli 50% pilotów jest wadliwe![]()
Skasowali mi ;(
OK narozrabiałempopsułem opinię sprzedawcy zupełnie niechcący - już próbuję naprawić.
Kontakt ze strony sprzedawcy był błyskawiczny (mailowy). Proponował wymianę lub zwrot kasy. Na szczęście poinformował mnie też jak się toto włącza. Więc niniejszym przepraszam za błąd.
W życiu bym nie wpadł na to żeby "ten" guzik potrzymać trochę aż dioda zacznie migać. Raczej podejrzewałem guzik o funkcję lokalnego wyzwalania.
Czyli minus jeden jest - brak instrukcji
Poza tym jest OK. Chińszczyzna wprawdzie ale nawet przyzwoity plastik. Drugi minus to przełączniki kanałów tak zupełnie na wierzchu. Rozumiem, że producentowi chodziło o minimalizację rozmiaru pilota i odbiornika ale chyba ciut przesadził. Micro-switch raczej powinien być pod czymś - już se poprawiłem - taśma samoprzylepna. Wykonanie dość porządne - wtyczka taka sama jak w wężyku oryginalnym. Konstrukcja ogólnie na tak - nie jest to samoróbka "klepana w garażu".
Zasięg - całkiem przyzwoity - tak na szybko w ogródku udało mi się wyzwolić migawkę na ok. 25 metrów czyli nawet ciut więcej niż podaje sprzedawca.
EDIT: Już wszystkie sprzedane -![]()
![]()
widać trzeba było się spieszyć
![]()
Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 08-03-2007 o 16:36
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Witam Canonierów
Będze, będzie więcej.
Pierwsza partia to było 5 egzemplarzy na zasadzie przetestowania i zapoznania się z nowym produktem.
Jutro składam nowe zamówienie.
Za 2-3 tygodnie będzie ich więcej, bo jak widać sprawdzają się w boju.
Witamy na forum i czekamy na dostawy![]()
Skasowali mi ;(
Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 08-03-2007 o 20:08