Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Wątek: Wezyk spustowy czy radiowo???

Airborn
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Ten który był opisywany i został zakupiony przez Viteza dla forumowiczów i ten z pierwszego linku jest radiowy
    jasna sprawa, nie zatrybilem, ze ten drugi wyglada na sterownie podczerwienia (jak dla mnie odpada) dzieki
    swoja droga, sprzedawca odwaznie okreslil zasieg tego pilota na 15m....

jeszcze tylko dla uscislenia, bo watkow nt wezykow, pilotow znalazlem szukajka ok 20 - chcialbym sie upewnic, ze ten z pierwszego mojego linka to jest to samo, co wybral Vitez i o ktorym pisal JaBlam?
    Ostatnio edytowane przez Airborn ; 02-02-2008 o 13:51

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Airborn Zobacz posta
    jasna sprawa, nie zatrybilem, ze ten drugi wyglada na sterownie podczerwienia (jak dla mnie odpada) dzieki
    swoja droga, sprzedawca odwaznie okreslil zasieg tego pilota na 15m....

jeszcze tylko dla uscislenia, bo watkow nt wezykow, pilotow znalazlem szukajka ok 20 - chcialbym sie upewnic, ze ten z pierwszego mojego linka to jest to samo, co wybral Vitez i o ktorym pisal JaBlam?
    Ten z fotohobby z twojego linku jest trochę inny z wyglądu od tego który mam (zakupionego przez Viteza) - ale z tego co widzę to różnica pewnie będzie dotyczyć samej obudowy - bo tak samo ma przełącznik dip 16 kanałowy i przyciski też w podobnych ilościach ..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Airborn
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Ten z fotohobby z twojego linku jest trochę inny z wyglądu od tego który mam (zakupionego przez Viteza)
    wlasnie dotarlem do domu z pilotem, podlaczylem i sprawdzilem - wszystko dziala ok.
    co ciekawe, trzeba wysunac antenke w nadajniku, zeby urzadzenie dzialalo prawidlowo nawet z 20cm. zobaczymy jak sprawdzi sie w boju

dziekuje za pomoc

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Airborn Zobacz posta
    co ciekawe, trzeba wysunac antenke w nadajniku, zeby urzadzenie dzialalo prawidlowo nawet z 20cm.
    A to dziwne. Mam ten z pierwszego postu i jeszcze nie miałem sytuacji, żebym musiał antenkę wysuwać
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Dopiero zaczyna Awatar los_bananos

Domyślnie

witam

moze trodzke odbiegne od tematu,
    ale sam zastanawiam sie nad kupnem wezyka (do 400D), moj wybor padl na:
    http://www.allegro.pl/item311565264_...m_rs_60e3.html

ktos uzywa? mysle ze pezy takiej prostej konstrukcji nie ma przymusu kupna oryginalnego wezyka canona

i pytanie z troche innej beczki, czy ktos jest w stanie wytlumaczyc mi dlaczego w aparatch max dlugosc naswietlania jest ograniczona do 30 sekund???? jaki problem dodac funkcje ustawiania do nieskonczonosci czy chocby do 60 minut, kazdy ustawilby sobie sam ile potrzeba wlaczyl samowyzwalacz i w wielu sytacjach obeszlo by sie bez wezyka/pilota ;/
    czy to kwestia wylacznie marketingu = zmuszania klientow do zaopatrzenia sie w dodatkowe akcesoria? :[

i dlaczego w canonie 400D samowyzwa;acz ustawiony jest na 10sek, a brak mozliwosci wyboru mniejszego opznienia np 2sek (tak jak w prawie kazdym najprostszym kompakcie;/)

pozdr
    Ostatnio edytowane przez los_bananos ; 16-02-2008 o 22:29

Coś już napisał

Domyślnie

Witam!

Ma ktoś tego pilota?
    http://allegro.pl/item427622531_cano...taw_pilot.html

Sprawdził się komuś do 5D?Za info dzięki! pzdr.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów