Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: [Warszawa, 4 marca] Manifestacje

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie [Warszawa, 4 marca] Manifestacje

Będą dwie większe:
    - o 12 wyruszy jedna z Placu Defilad. W sprawie zalegalizowania aborcji.
    Marsz wyruszy w niedzielę, o godz. 12 z pl. Defilad. Jego uczestnicy przejdą ul. Marszałkowską i Alejami Jerozolimski w kierunku Sejmu.
    - o 13 pod Sejmej Młodzież Wszechpolska
    pod Sejmem o godz. 13 ustawi się stuosobowa reprezentacja Młodzieży Wszechpolskiej. Będą domagać się ochrony życia poczętego.
    Więcej informacji: http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3960057.html
    Pogoda na jutro: http://weather.icm.edu.pl/
    Na 99% będę ja i bielik. Czy ktoś się wybiera? W kupie raźniej
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Mungo my wybieramy się o 6.00 poza Wawę, są ciekawsze miejsca i okoliczności a aborcja niech będzie indywidualną decyzją każdego człowieka.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Nie idę*manifestować. Idę robić zdjęć. Chce się nauczyć robić dobrych zdjęć reportażowych z takich różnych wydarzeń. Jedyną możliwością, aby tego się nauczyć jest chodzenie tam i robienie zdjęć. Przy okazji pytam się, czy ktoś nie idzie, bo w kilku zawsze bezpieczniej niż w pojedynkę.
    Ostatnio edytowane przez mungo ; 03-03-2007 o 20:48
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja będę, bo muszę :-?
    Mam zrobić tęczowych, więc zaczynam o 12.

Oakhallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

pogoda nie nastraja , może zechce mi się wyjść ....ale niekoniecznie

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

No i po wszystkim... Jak tam fotki?

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Będąc pod PKiN udało mi się kilka zrobic, jak tylko zrzucę na kompa to coś tutaj zaprezentuje
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Domyślnie

ogólnie lipa .... nudy i niewiele ciekawego do focenia, wolałem MW ja wszczynała bójki i awantury, (skadinąd dzis ewidentnie dostała by baty )

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

No nudy straszliwe. MW coś tam wrzeszczała. Popmart - jak wyglądasz? Bo sporo osób z canonami było

Domyślnie

zwyczajnie byłem w czarnej kurtce z kapturem na głowie i jensach .... chyba Cie widziałem ale byłem znudzony ... i poszedłem do domu

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów