Pokaż wyniki od 11 do 20 z 59

Wątek: Który: Ds MK II vs D MK III ?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lulu1988 Zobacz posta
    Należy przyjechać do Grecji , popracować 12 lat u jednego Greka i z każdym kolejnym będzie coraz lepiej
    Lulu, komu i po co się tłumasz?!
    Z jakiegoś powodu 12 wyjechałeś z Polski. Kojarzysz o czym mówię? Polskie Piekiełko. Z autoposji wiem, że również w Atenach występuje...
    Idź na dpreview (ang. pewnie znasz) i tam zapytaj. Tam nikt w twoją kieszeń zaglądać nie będzie. Nikt nie będzie ci pisał, że na chrzciny to 400D spokojnie wystarczy.

Odnośnie aparatów:
    Jeśli tylko cię stać kupuj uszczelniony korpus, mieszkasz w Atenach! Nie rezygnowałbym również ze sprzątaczki matrycy. W tym mieście kurz daje ostro w ****.
    Rajd Akropol też do czystych nie należy ;-)

Jeśli chcesz tu, na CB poczytaj posty kolegów "amber" i "Arkan" o wadach i zaletach 1D series. Z rzadka tu pisują, mało postów, ale warto przeszukać forum.
    Często na forum pisuje "muflon", jeden z moderatorów. Ma 2eN. Napisz na PM, powinien odpisać ;-)

Mi (miałem 1D2N) nie pasował przede wszystkim układ AF, który (dosłownie) nie łapie ostrości (nawet z 85L, 135L) w ciemności. Ciężar aparatu/wielkość ładowarki (rozmiarem przypomina cegłę ) też mi nie pasił.
    W knajpach u ciebie (byłem) powinien dać radę.
    W skrócie: jeśli nie potrzebujesz ogniskowych poniżej 16, 17mm x 1.25 to kupuj Marka III
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 02-03-2007 o 22:26

Uprawnienia umieszczania postów