wrzuc fote w pelnym rozmiarze z exifem tam gdzie dalem linka tak by mozna było zobaczyc czym i kiedy to zrobione było a zaczne cie moze traktowac powazniej![]()
wrzuc fote w pelnym rozmiarze z exifem tam gdzie dalem linka tak by mozna było zobaczyc czym i kiedy to zrobione było a zaczne cie moze traktowac powazniej![]()
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
Narazie nie mam na to czasu, jeżeli chcesz żebym Ci udowodnił że to moje to mogę napisać do Ciebie z nr GG który jest na tej stronce...
ale to nie wymaga czasu... skoro siedzisz na forum to masz czas wiec równie dobrze moze sie to w tle wrzucic nie trzeba sie logowac zakładac konta czy czegokolwiek robic ekstra... wystarczy wrzucic...
generalnie to banał dla kogos kto nie ma nic do ukrycia :]
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
Spox, próbowałem ale stronka mi gaśnie. Narazie mogę do Ciebie napisać. Jeżeli siedzisz przy kompie to masz czas odpisać do mnie na GG ;]
Skipper : jeżeli chcesz wiedzieć czym robione to przecież możesz zobaczyć na str co podałem (żebyś nie musiał szukać: http://www.galeria.cyfrowe.pl/author.php?aid=3065 )
jakiś pic na wodę fotomontaż tutaj jest uskuteczniany... Już mniejsza z tym, skąd 19 latek ma tyle kasy na taki sprzęt (posiadanie bogatych starych nie jest grzechem) ale zastanów się, czy naprawdę potrzebujesz takiego sprzętu? Myślę, że jak na twoje potrzeby 30D ci spokojnie starczy (do tego dokupisz jakieś fajne obiektywy). No chyba, że właśnie idziesz na studia, i musisz zalansować, to bierz jedynkę...
P.S. Dlaczego nie wierzysz że to są moje zdjęcia? PLS odpowiedz, bardzo mnie to ciekawi
Ad.1 doświadczenia z lustrzankami nie mam więc się pytam. A ogólnie też jest małe, jeszcze zbyt często łapię się na błędach
Ad.2 Driver: przecież w samplach jest tylko jeden , to skąd wiesz że bawiąc się ustawieniami nie zrobisz nic dobrego?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Imiennik trafil w sedno ze studiami ;]
Ostatnio edytowane przez Lulu1988 ; 03-03-2007 o 21:29 Powód: Automerged Doublepost
Sam podkreślasz, że masz zerowe doświadczenie w lustrach.. Kupując 1D xxxx zanim nauczysz się wykorzystywać połowę jego możliwości miną lata.. a wtedy będzie to już przestarzały sprzęt.. Myślę, że lepiej kupić coś tańszego, dla lansu dopiąć grip (wierz mi, laski NIE widzą różnicy...) a jak już stwierdzisz, że to coś dla ciebie, nauczysz się obsługiwać amatorskie body, to warto sięgnąć po coś więcej..