Cóż za sprzęt, cóż za cena, ktoś się skusi?
http://cgi.ebay.pl/Canon-EOS-1Ds-Mar...QQcmdZViewItem
Marzenia spełnione hehe![]()
Cóż za sprzęt, cóż za cena, ktoś się skusi?
http://cgi.ebay.pl/Canon-EOS-1Ds-Mar...QQcmdZViewItem
Marzenia spełnione hehe![]()
Lokalizacja przedmiotu: Shanghai, china, Chiny
Ilość: Dostępnych: 3
tylko brac
A jaka ładna podstawka.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ładny model, chciałbym taką na półkę sobie postawić. Choć marzenia to by się spełniły jakby była naturalnych rozmiarów i w pełni funkcjonalna![]()
Canon 400D | Canon 10-22 USM | Sigma 30/1.4 EX |Speedlite 380 EX | fajny statyw, polary marumi DHG, a do tego
Pentax MX x2 | SMC 24/2,8 | SMC-M 50/1.7 | SMC-M 35/2 | Printzflex 80-200
no niezła lipa .... zbliżenia mówią wszystko
O kurde, myślałem, że to prawdziwy sprzęt XDD
40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl
Ooooo do piczy! To jak senny koszmar! Patrzysz przez obiektyw, a tam dziecięcy kalejdoskop![]()
There is no dark side of the moon really. Matter of fact, it's all dark.
Przecież wyraźnie napisali "1/5 scale model of a Canon EOS-1Ds Mark II, with a EF600mm 1:4L IS USM lens size :1/5"
.Please note that this is a model replica, and IS NOT an actual camera.
.Merken Sie bitte, da? dieses eine vorbildliche Replik ist, und NICHT IST eine tats?chliche Kamera.
.Veuillez noter que c'est une reproduction modčle, et N'EST PAS un appareil-photo réel.
.Noti prego che questa č una replica di modello, e NON č una macchina fotografica reale.
.Observe por favor que esto es una reproducción modelo, y NO ES una cámara fotográfica real.
.Gelieve te merken op dat dit een modelreplica is, en IS Geen daadwerkelijke camera.
![]()
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
A nie każdy umie czytać a jak umie to chce zrozumieć to co przeczytał.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.